Seminář: Úspory energií a jejich správné rozúčtování v bytovém domě

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář Akademie pro bytové domy v Pardubicích: Úspory energií a jejich správné rozúčtování v bytovém domě.

Seminář: Úspory energií a jejich správné rozúčtování v bytovém domě

Efektivní regulace tepla dodávaného Centrálním zdrojem vytápění (CZT) s použitím tzv. subregulace. Úspory vytápění s novými podmínkami v účtování dodávek tepla s ohledem na řízení výkonových špiček u výkonových smluv. Jak vytápět váš byt hospodárně, ale s co nejvyšším komfortem? Co znamená mít doma „teplo“ a kdy už tam máte „zimu“. Řekneme Vám, co dělat proto, aby každé topení v celém domě topilo rovnoměrně a aby otopná soustava fungovala správně.

KDY: 18. 5. 2016 v 18.00 hod (předpokládaná délka semináře je 2 hodiny)

KDE: Hotel EURO, Jiráskova 2781 v Pardubicích

CENA: Seminář je pro přihlášené zdarma.

Přihlásit se můžete na www.dumplnyuspor.cz , na e-mailové adrese nebo na telefonním čísle 800 821 831. Počet míst na semináři je omezen kapacitou sálu.

Kdo jsme?

Obecně prospěšná společnost Dům plný úspor se dlouhodobě zabývá vzděláváním a poradenstvím v oblasti bydlení v bytových domech. Spolupracujeme s velkými bytovými družstvy a s jejich sdruženími. Pořádáme cyklus seminářů Akademie pro bytové domy www.akademiebd.cz , provozujeme portál www.dumplnyuspor.cz , vydáváme emailový magazín a pořádáme semináře pro obyvatele bytových domů s tématy, které jsou v oblasti bydlení právě aktuální. Naše služby poskytujeme díky sponzorům a partnerům našich akcí zdarma.


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?