Webinář: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Pozvánka na webinář na téma "Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD"

Webinář: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Téma: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Eva Andrle

Den: středa 23. 11. 2022 (termín přesunut z důvodu nemoci na 4.1.2023)

V čase: 16:30 - 17:30 (čas posunut na 17:30-18:30)

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé,

portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Tentokrát jsme zvolili téma “ Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD”. Tématem Vás provede Eva Andrle, majitelka společnosti KeyGuru, která se zabývá velmi praktickým řešením obsluhy samoobslužných boxů. Nevíte jak nakládat s klíči od společných prostor, parkovacích stání nebo se vám nekontrolovaně potulují lidé z pronájmů bytů po domě? Přijďte na webinář a získejte info jak na řešení těchto situací.

Agenda webináře:

  • Předávejte parkovací karty nebo klíče od sdílených prostor pomocí samoobslužných boxů. V jakoukoliv denní nebo noční dobu. Celý proces zjednodušíte a navíc získáte elektronickou evidenci o využívání společného majetku.

  • Příklad z praxe, SVJ Breitfeldova v Karlíně, box na předání čipů od parkovací brány

  • Využití boxu jako profesionální řešení a kontrolu nad airbnb pronájmy v bytovém domě

  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen výborům, správcům, členům SVJ, kteří se chtějí seznámit s tématem společného využívání majetku, kontrolou a evidencí.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 22. 11.2022 (termín posunut do 3.1.2023) do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Eva Andrle


Medailonek o přednášejícím:

Eva Andrle CEO a majitelka Keyguru, má na starosti rozvoj projektu a spokojenost zákazníků i uživatelů s produkty. Je nadšená když najde nový segment, kde jejich boxy mohou fungovat a pomáhat. Pro SVJ vidí příležitost v usměrnění a kontrolu nad airbnb v budově, kontrolu nad vstupem do zrekontruovaných (drahých) částí budovy a nebo řešení sdílení parkovacích míst v budově.

Krátce o společnosti Keyguru:

Keyguru je technologický startup vyrábí a vyvíjí systém na předávání klíčů, čipů a jiných drobných předmětů. Díky jednorázově vygenerovanému unikátnímu kódu se může jak regulovat vstup do prostor tak zajistit předání předmětu v boxu.

Na tržišti portálu sousede.cz společnost Keyguru a její služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Jak na optické rozvody v bytových domech

Jak na optické rozvody v bytových domech

Správné provedení vnitřních optických rozvodů má zásadní dopad na schopnost poskytovat koncovým zákazníkům gigabitové služby na optické síti. Použití nesprávných materiálů, metod nebo nevhodné zakončení sítě může způsobit, že operátor nebude schopen přípojku dobudovat až do bytu zákazníka nebo na ní provozovat služby.