Cestujete rádi se svou rodinou?

Cestujete rádi s rodinou po našich krásných Čechách a určité hotely nebo penziony navštěvujete častěji než ostatní, protože patří mezi vaše oblíbené?

Cestujete rádi se svou rodinou?

Hlasujte pro váš oblíbený hotel nebo penzion v České republice a vyhrajte wellness pobyt.

Největší akce v rámci hotelnictví v České republice, prestižní Czech Hotel Awards pořádané společností Conventia, spouští webové hlasování o titul Hotelu roku 2012 na serveru www.hotel.cz. Portál se tak přidal k již probíhajícímu hlasování na oficiálních stránkách soutěže www.hotelawards.cz a hlasující se zde mohou informovat o hotelu v detailním výpisu včetně fotografií.

Ocenění Hotel roku je udělováno ve čtrnácti zastoupených krajích hned v několika kategoriích a hotely tak mohou získat ocenění za nejlepší tříhvězdičkový, čtyřhvězdičkový či pětihvězdičkový hotel, za nejlepší wellness&spa hotel a nejlepší kongresový hotel. Na základě hlasování veřejnosti bude vybrán absolutní vítěz téměř ve všech uvedených kategoriích, jen o vítězi v kategorii kongresový hotel bude rozhodovat odborná porota.

Cílem soutěže je zmapování a zviditelnění těch nejlepších a nejkvalitnějších hotelů v celé České republice. V tuto chvíli je přihlášených již sto hotelů a zájem o účast v této soutěži s největší pravděpodobností ještě poroste.

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků proběhne 14. června 2012 v Průmyslovém paláci na Výstavišti. Pro návštěvníky je nachystán bohatý program včetně slavnostní večeře, prezentací a nejrůznějších ochutnávek.

Hlasujte i Vy pro nejlepší, nejoblíbenější Hotel roku 2012 na www.hotel.cz a na www.hotelawards.cz a vyhrajte wellness pobyt.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.