Webinář: Obecný úvod do zabezpečení bytových domů (klíčové a čipové systémy, bezpečnostní kamery, PCO)

Téma : Obecný úvod do zabezpečení bytových domů (klíčové a čipové systémy, bezpečnostní kamery, PCO)

Webinář: Obecný úvod do zabezpečení bytových domů (klíčové a čipové systémy, bezpečnostní kamery, PCO)

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Tomáš Pospíšil, MBA

Den: 14. 6. 2023 (akce přeložena z dubna)

V čase: 17:30 - 18:00

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé,

portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem které jsme připravili je „Obecný úvod do zabezpečení bytových domů (klíčové a čipové systémy, bezpečnostní kamery, PCO)“. Bezpečnost je naším evergreenem. Budeme se tedy věnovat ochraně majetku/nemovitostí pomocí různých technologií. Tématem Vás provede praktik na slovo vzatý Tomáš Pospíšil, MBA, předseda cechu Mechanických zámkových systémů ČR. Přednášející si pro Vás připravil i speciální dárek, který bude určen všem přihlášeným posluchačům na webinář. Nepropásněte tedy svou příležitost.

Agenda webináře:

  • obecně o zabezpečení bytových domů a jejich prostor
  • výhody, nevýhody mechanických systémů a elektronických čipových systémů (nebo jejich kombinace)
  • jak je to s kamerami (jakou funkci v domě plní + vztah k GDPR)
  • napojení nemovitosti na monitoring - PCO
  • dotazy posluchačů

Webinář je určen výborům, správcům, členům SVJ, kteří chtějí proniknout do problematiky zabezpečení bytových domů z pohledu klíčového/čipového hospodářství, bezpečnostních kamer a PCO.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 11. 4. 2023 do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Tomáš Pospíšil


Medailonek o přednášejícím:

Tomáš Pospíšil, MBA - provozní ředitel, business development manažer H&B Group s.r.o., předseda představenstva Cechu MZS-ČR, člen Poradního sboru Ministerstva vnitra ČR pro prevenci kriminality. Působí více než 15 let v oboru zabezpečení majetku a objektů, s počátky v oblasti bezpečnostních dveří. V H&B Group má na starosti projektovou činnost, rozvoj společnosti a podnikání. Je autorem prevenčního projektu Bezpečná země a publikace Katalog doporučených výrobků, který oficiálně zaštiťuje Ministerstvo vnitra ČR, Policie ČR, Hospodářská komora ČR (cílem projektu je edukace široké laické veřejnosti, jak přistupovat ke správnému, účinnému způsobu zabezpečení majetku, s důrazem na certifikovanou zabezpečovací techniku). Dlouholetý člen představenstva oborové neziskové organizace Cech mechanických zámkových systémů ČR, kterou poslední 4 roky vede. Vždy klade důraz na správnou analýzu potřeb zákazníků, lokalitu a architektonické limity objektu, který má být zabezpečen. To vše ruku v ruce s ohledem na nutný či požadovaný provoz-režim v budově a míru pohybu a výskytu osob uvnitř (rezidenti, návštěvy, personál, údržba, služby apod.).

Medailonek o společnosti: H&B Group s.r.o. je přední ryze česká společnost s tradicí 30 let na trhu v oboru zabezpečení majetku a budov. A to jako odborný konzultant a dodavatel komplexního řešení zabezpečení objektů. Vyrábíme, dovážíme a instalujeme veškeré způsoby zabezpečení. Moderní mechanické, mechatronické, elektronické, on-line či off-line systémy a jejich vzdálenou správu. Zvyšujeme tak komfort užívání a obsluhy pro obyvatele domu. Působíme po celé ČR s 15ti pobočkami od Ostravy až po Cheb. Zajistíme kompletní, účinné a spolehlivé zabezpečení vašeho objektu v souladu s vašimi požadavky i finančními možnostmi. Jsme zde jak pro koncové spotřebitele, jednotlivce, vlastníky nemovitostí, chataře, kutily, tak pro majitele firem, podnikatele, facility manažery, bytová družstva a SVJ. Zkrátka pro všechny, kdo plánují, staví, rekonstruují a modernizují.

Na tržišti portálu sousede.cz H&B Group s.r.o. a jeho služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat