Chytrý domovní systém nahrazuje klíče

Moderní, odolné a univerzální. Vstupní systémy bez elektroinstalace. Není to pouze představa, ale realita.

Chytrý domovní systém nahrazuje klíče

S DOMOVNÍKEM SMART se do bytu dostanete bez klíče ale s čipem...

Dříve bylo zajištění napájení pro vstupní systém skoro neřešitelné, nebo nákladné a neestetické. U novostaveb nikdo nechtěl rušit čistotu stěn elektroinstalační lištou pro kabely a u samostatných objektů, kde není přívod 230 V (garáže, kolárny, zahradní domky, klece na popelnice, branky rodinných domů...), jsou náklady na dotažení kabelů velice nákladné, nebo nemožné. Nové vstupní systémy řady DOMOVNÍK SMART jsou napájeny akumulátory s dlouhou životností (minimálně 1 rok) a je možno je instalovat na libovolné dveře a umí spolupracovat s většinou dveřních zámků. Modularita řešení dovoluje průběžné rozšiřování na další místa s minimálními náklady.

systém domovník

Chytrý a zároveň estetický domovní systém

Jak systém vypadá? Jako obyčejné kování. Ve vlastním štítku je integrována čtečka bezkontaktních čipů, nebo ID karet a variantně dle provedení PIN klávesnice, čtečka otisku prstu anebo BT modul pro komunikaci s mobilním telefonem. V současnosti se systémy dodávají i v různých provedeních. Mimo klasický a univerzální nerez i v černém, nebo imitaci mosazi. Výhodou je možná kombinace bateriového řešení s klasickou čtečkou s napájením. Tam, kam není možné dát klasické kování, například dveře od stanoviště popelnic, je možno dodat baterií napájenou cylindrickou vložku s integrovanou čtečkou, případně i čtečkou otisku prstu, nebo PIN klávesnicí. Ta pak funguje jako klasická náhrada klíče.

systém domovník

Šikovné i pro krátkodobý pronájem bytu nebo pro hotely

Některé bateriové vstupní systémy lze programovat i přes CLOUDovou aplikaci, nebo přímo z mobilního telefonu. Samozřejmostí je vysoká bezpečnost a použití šifrování ID čipů a ID karet. Mimořádné uplatnění tyto systémy naleznou u pronájmů nemovitostí, penzionů a hotelů, kde je možno vstupní systém provázat i s rezervačním řešením. DOMOVNÍK SMART může být trvalým řešením, nebo dočasným u např. pronájmů kanceláří a skladů, kdy po ukončení pronájmu systém stačí velice snadno deinstalovat a instalovat jinde.

Pro požadavek osobní konzultace nebo vypracování nezávazné cenové nabídky stačí zavolat, poslat e-mail nebo jednoduše vyplnit poptávkový formulář.

Více o DOBRÁ AGENTURA, s.r.o.

Přečtěte si také:

Slabé zabezpečení vstupních dveří je pozvánkou pro zloděje. Jak správně zabezpečit bytový dům?

Zdroj foto: Canva, DOBRÁ AGENTURA


Mohlo by vás zajímat

Jak na optické rozvody v bytových domech

Jak na optické rozvody v bytových domech

Správné provedení vnitřních optických rozvodů má zásadní dopad na schopnost poskytovat koncovým zákazníkům gigabitové služby na optické síti. Použití nesprávných materiálů, metod nebo nevhodné zakončení sítě může způsobit, že operátor nebude schopen přípojku dobudovat až do bytu zákazníka nebo na ní provozovat služby.