Čeká váš dům výměna špaletových oken? Přijďte se poradit do specializovaného showroomu v Praze.

S rostoucími cenami energií roste i tlak na hledání úspor například formou zateplování, výměny oken, změn způsobu vytápění a podobně. A právě tepelné úniky starými špaletovými okny v historických domech mohou být dost výrazné.

Čeká váš dům výměna špaletových oken? Přijďte se poradit do specializovaného showroomu v Praze.

Pokud jste se rozhodli ve vašem SVJ přistoupit k výměně špaletových oken, ať už z výše uvedených důvodů nebo jakýchkoliv jiných, čeká vás nyní výběr realizační firmy, finanční plánování, pravděpodobně i řešení památkové ochrany a další přípravné kroky. Abychom vám tuto práci co nejvíce usnadnili, rádi bychom vás pozvali do našeho Showroomu na Praze 8, kde s vámi celou realizaci výměny oken probereme a poradíme se vším potřebným. Právě výměna špaletových oken v památkových zónách je totiž naší specializací.

Navštivte showroom CREATIVE okna a dveře

Přijďte se k nám poradit o výměně špaletových oken, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy a pomůžeme vám se na realizaci připravit. V showroomu s výstavní plochou 100 m2 se můžete naživo přesvědčit o kvalitě zpracování námi dodávaných oken. Předvedeme vám zde i vystavená špaletová okna Historic s ozdobnými prvky a replikou původního kování. Více ukázek naší práce si pak můžete prohlédnout na našem webu v sekci realizace.

Otevírací doba: od pondělí do pátku mezi 08:00 až 16:30h (po předchozí domluvě lze i v pozdějších hodinách)

Adresa showroomu: Sokolovská 551/131, 180 00 Praha 8 – Libeň.

Mapu s kontakty naleznete zde.

obrázek

S čím vám umíme pomoci při realizaci výměny špaletových oken:

  • Poradíme s výběrem oken.

  • Okna přijedeme zdarma zaměřit po Praze a okolí.

  • Připravíme nezávaznou kalkulaci.

  • Vypracujeme projekt pro památkáře včetně výkresové dokumentace stávajících a navrhovaných oken, připravíme odborný posudek a podáme žádost o vydání závazného stanoviska na výměnu oken.

  • Zajistíme výrobu na míru.

  • Dokážeme vyrobit přesné repliky stávajících oken včetně zdobných dřevěných profilů a dalších ozdobných prvků jako je klapačka, poutec, hlavice či patice.

  • Provedeme demontáž a zajistíme ekologickou likvidaci starých oken.

  • Realizujeme montáž oken včetně souvisejících manipulačních a zednických prací (začištění špalety zevnitř i zvenku, montáží parapetů a přechodových plechů apod.).

  • Dozorujeme celou zakázku až po finální předání.

obrázek

Zdroj foto: Creative okna-dveře s.r.o.


Mohlo by vás zajímat