Chladná místnost - to se lehko řekne

Představovat si, že v moderní novostavbě bude nějaká místnost "chladná" jen tak, bez dalšího přičinění, je dost nereálné.

Chladná místnost - to se lehko řekne

Pokud máme dobře zaizolovaný dům a všechny místnosti v domě jsou teplé, nemůžeme předpokládat že kterákoliv místnost, byť orientovaná na sever bude chladná. Sice ne ve všech případech, ale obzvlášť u větších místností je možné teplotu nejen snížit, ale i přebytečné teplo využít tam, kde jej potřebujeme. Více v článku zde


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.