Dobré vzpomínky s Dobrou rekonstrukcí

Co vás dělá šťastnými? My se tak cítíme ve chvíli, když jedeme kolem opraveného domu, kde se lidem lépe bydlí. Kolem míst, kam jsme přivezli kvalitu ve formě stavebnictví nebo třeba projektového managementu. Kde se nevyhazovaly peníze oknem. Kde nám za naši práci děkujete, a my se na vás pokorně usmíváme.

Dobré vzpomínky s Dobrou rekonstrukcí

Rekonstrukce bytového domu s úsměvem na tváři

Ptáte se, jak na to? Zda řešit rekonstrukci domu postupně a pouze z vlastních zdrojů, nebo jít cestou komplexní modernizace s využitím dotace a úvěru? Dobrá rekonstrukce zná odpověď. Pokud chcete během realizace klidně spát, bez obav a stresu, co vše vás další den na stavbě čeká, svěřte se do rukou profesionálů zdařilých rekonstrukcí. Rádi vás provedeme celým procesem od přípravy projektu, přes realizaci, zajištění financí až po kolaudaci a vyplacení dotace.

Jak rekonstruovat v SVJ?

Ať už patříte do řad předsedů a členů statutárních orgánů SVJ, BD nebo majitelů a připravujete větší či menší rekonstrukci panelového, bytového domu s cílem ušetřit čas, finance, zvýšit komfort a/nebo ušetřit za energie, víme, kdo vám zajistí hladký průběh celé rekonstrukce. Dobrá rekonstrukce vám pomůže až s 50% úsporou nákladů na vytápění, zvýšením hodnoty nemovitosti až o 25 % a na dotacích vám dokážeme získat až 40 %.

V jakých případech se na nás klienti nejčastěji obracejí?

  • Rekonstrukce od A do Z aneb Když potřebujete provést celým procesem od základního průzkumu stavu vaší nemovitosti, přes zpracování projektu nebo sestavení realistického rozpočtu až po finální kolaudaci.

  • Financování a dotace aneb Když se chcete podívat pod pokličku několika různým bankám či stavebním spořitelnám a neplatit za to ani korunu nebo když opravdu nerozumíte spletité problematice dotací.

  • Profesionálně a moderně aneb Když vlastníte nemovitost a rádi byste si nechali doporučit renomovanou účetní či právní kancelář a/nebo jste nadšenci moderních technologií a chcete spolupracovat s renomovanými dodavateli těchto řešení.

V neposlední řadě jsme připraveni ochránit váš majetek díky pojištění domu a odpovědnosti či zabezpečení nemovitosti. Neradi se chlubíme, víme, že za každou dobrou firmou stojí její spokojení klienti a ty my jistě máme. Přesvědčte se sami.

Více o DOBRÁ REKONSTRUKCE s.r.o.

Zdroj foto: DOBRÁ REKONSTRUKCE s.r.o.


Mohlo by vás zajímat