MAND CZ - Dveře pro každého na ploše 330m2

MAND CZ není jen obyčejným prodejcem s dveřmi a dveřním kováním. V naší nabídce najdete dveře a kování, které bychom si sami k sobě domů vybrali. Děláme věci po svém a tak, jak je máme rádi. Proto u nás najdete krásné interiérové dveře z poctivého dřevěného masivu, které v interiéru ani po letech nezevšední. Dubové dveře, které jsou samy o sobě tak krásné, že nepotřebují nic navíc. Dýhované dveře, jež přímo vyzařují eleganci a luxus. Laminátové dveře, které jsou nepostradatelným „držákem“ do každé domácnosti, kde je zapotřebí hlavně to, aby dveře „něco vydržely“.

MAND CZ - Dveře pro každého na ploše 330m2

Dveřím rozumíme, vše zaměříme a namontujeme

My v MAND CZ dveřím a klikám rozumíme. Jsme schopni poskytnout odborné konzultace, vše zaměřit a namontovat. Nenecháme vás ve štychu s pytlíkem šroubů a matek. To není nás styl. Nejdříve si ale s vámi užijeme luxus výběru z naší velkorysé prezentace. Na 330 m2 vám představíme nespočet dveří, dveřního kování, dveřních doplňků i bezpečnostních dveřních prvků. Svojí velikostí se řadíme v České republice ke špičce.

Nabízíme prvotřídní dveře české výroby

Nabízíme dveře interiérové i vchodové, dokonce i bezpečnostní. V nabídce interiérových dveří jsou našimi vlajkovými loděmi dveře CAG a Czech Door. První zmiňovaný český výrobce nabízí velmi širokou škálu dveřních provedení, dekorů i rozměrů. Dveře Czech Door představují zase špičku mezi dveřmi z dřevěného masivu. Potrpíme si na českou kvalitu a tito výrobci naše představy o ní splňují. Jdeme s dobou, sledujeme módní trendy, a tak nabízíme i moderní posuvné dveře do stavebního pouzdra prvotřídní kvality.

Naše bezpečnostní dveře mají vše, co mají bezpečnostní dveře mít

Protože víme, že krása není vše, a třeba u vchodových dveří hraje klíčovou roli funkčnost, nabízíme i dveře bezpečnostní značky NEXT a BEDEX. Mají vše, co mají správné bezpečnostní dveře mít – pancéřování, ochranu zámku, zdvojené čepy, nerezové hrany pro maximální životnost a samozřejmě i certifikát. Bez certifikace jsou bezpečnostní dveře k ničemu a ty od MAND CZ ji mají.

![](/upload/_public/magazine/img/Příspěvek_dveře_dubové_bez loga.jpg)

U dveří ale náš svět nekončí. Umíme se postarat i o vše, co s nimi souvisí. Nabízíme kliky na dveře, kování pro vchodové dveře včetně toho bezpečnostního, cylindrické vložky, petlice, visací zámky. Víme, co dveře potřebují a co z nich udělá maximálně estetický i funkční prvek domácnosti.

Prodáváme ve velkorysém showroomu i online

Ač je náš showroom rájem pro všechny, kteří chtějí své dveře vybavit od A do Z, doplňujeme svůj „kamenný prodej“ i prodejem ve specializovaných eshopech. Pokud právě tuto formu nákupu preferujete, jste rovněž vítáni. Nic to ale nemění na tom, že i to, co si vyberete na eshopu, si k nám můžete přijít na vlastní oči prohlédnout. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že není nad to si třeba bezfalcové dveře „osahat“, každou kliku vzít do ruky, pohladit povrch dřevěných dveří…

V MAND CZ zkrátka víme, co prodáváme a rádi vás s tím seznámíme.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ