Odborné vedení účetnictví pro SVJ od Prague Property Management

Komplexní vedení účetnictví pro SVJ

Odborné vedení účetnictví pro SVJ od Prague Property Management

Potýká se vaše Společenství vlastníků (SVJ) s dlouhodobými problémy při tvorbě rozpočtu? Ztrácíte se v efektivní správě faktur a plateb? Nedaří se vám vést kvalitní analytickou evidenci přeplatků a nedoplatků záloh? Obrať se na renomované profesionály a zvolte odborné vedení účetnictví pro SVJ od Prague Property Management (PPM). Postaráme se o kompletní ekonomickou správu vaší nemovitosti. Od správy faktur, přes přípravu podkladů pro vymáhání pohledávek, až po nákladovou optimalizaci.

Vedení účetnictví pro SVJ v Praze

Jsme předním poskytovatelem profesionálních služeb v oblasti správy bytových i nebytových objektů v Praze a blízkém okolí. Poskytujeme odbornou pomoc developerským projektům i jednotlivým majitelům nemovitostí. V současné době také úzce spolupracujeme s více než 140 pražskými BD i SVJ. Zaměřujeme se na novostavby, ale i stavby krátce po rekonstrukci.

V rámci našich služeb nabízíme kompletní zastoupení funkce předsedy SVJ, technickou i ekonomickou správu budov nebo vedení účetnictví pro SVJ. A jak taková správa účetnictví v praxi vypadá?

Naši zkušení specialisté se v první řadě postarají o kompletní vedení účetní evidence dle aktuálně platných vyhlášek a zákonů. Vezmou si na starost správu faktur, plateb, vedení evidence záloh vlastníků. Včetně efektivního řešení přeplatků i nedoplatků. Navíc pro vás zajistí kompletní podklady pro případné vymáhání pohledávek. Dále vypracují inventarizaci, sestaví účetní uzávěrku a představí přehlednou rekapitulaci fondu oprav. V neposlední řadě vám předají podklady pro tvorbu efektivního rozpočtu SVJ na další období.

Komplexní vedení účetnictví pro SVJ od PPM

Dlouhodobě efektivní hospodaření SVJ pramení z přehledné a pečlivé správy účetnictví. Nemáte dostatek znalostí pro správné vedení účetní agendy? Rádi byste měli pod kontrolou plnění rozpočtu? Dělá vám starosti narůstající počet neplatičů? Ušetřete čas, potíže při řešení chybného vedení účetnictví i zbytečně vynaložené finance a obraťte se na PPM.

Přes 25 let nabízíme svým klientům vysoce kvalitní služby v oblasti správy nemovitostí. K dispozici máme propracovanou klientskou zónu, moderní komunikační systémy jako „Elektronický domovní asistent“ nebo „Info SMS“, ale i flexibilní pojištění na škody způsobené naší činností třetím stranám až do výše 50 000 000 Kč.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ