Samočisticí fasáda je s NANO nátěry skutečností

Říkáte si: „Zase nějaký marketingový trik“. Opak je ale pravdou. S nano nátěrem technologie FN NANO® si vytvoříte samočistící fasádu opravdu na dlouhé roky.

Samočisticí fasáda je s NANO nátěry skutečností

Funkce samočistícího nátěru jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Ochranný nátěr FN NANO® využívá energii Slunce, kterou převádí na ekologický efekt přirovnatelný k horké plotýnce, která na sobě pálí špínu a škodlivé látky.

Nejedná se tedy o žádný chemický nátěr, který postupně do svého okolí uvolňuje nějaké chemikálie a biocidní přípravky k hubení mikroorganismů, které se usazují na fasádách a tam vesele „kvetou“.

Chystáte-li se v letošním roce revitalizovat či jinak opravovat fasádu, nyní je právě ten správný čas se zamyslet nad tím, jestli tyto úkony budete v budoucnu chtít neustále co 3-5 let opakovat, anebo jestli dáte přednost dlouhodobému řešení, klidu a úspoře financí.

Obraťte se na naše certifikované partnery a distribuční centra v jednotlivých krajích, kde Vám odborně poradí. Zakoupíte zde i nano nátěry, případně dostanete doporučení na firmu, která provádí aplikace.

Není to nic složitého, u rodinného domu to zvládne každý sám. Důležité je dodržet správné postupy a pak bude Vaše fasáda na dlouhé roky ošetřená a chráněná před vlivem UV záření, před degradací povrchu, před porůstáním plísní, řasami a dalšími mikroorganismy. Jak na to se můžete podívat zde v tomto videu: Vytvořte si samočistící fasádu

Vzhledem k mimořádně vysoké fotokatalytické účinnosti funkčních nátěrů FN NANO® si výrobce může dovolit poskytnout garanci na funkci dlouhodobě čistého vzhledu povrchů v délce trvání min. 10 let s tím, že jeho životnost lze odhadnout na několik dekád. Ochranná vrstva vytvořená funkčním nátěrem FN NANO® zároveň účinně a dlouhodobě zamezuje růstu řas a plísní a v neposlední řadě plní environmentální funkci – čistí okolní vzduch od nebezpečných látek jako je benzo-a-pyrén, oxidy dusíku, ozón a některé skleníkové plyny.

Nabízíme Vám jednoduché, dlouhodobé a ekologické řešení v podobě funkčního nano nátěru FN®.

Přidejte se k nám vytvořte si také bezúdržbovou samočistící fasádu na Vašem domě. Budete mít desítky let čistou fasádu, a ještě dobrý pocit, že děláte něco pro své prostředí.

FN NANO

Kontakt na FN NANO

Zdroj foto: fn-nano.com


Mohlo by vás zajímat

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?