Se službou Správa nemovitostí od AVRIOINVESTU získají klienti komplexní servis od A až do Z.

AVRIOINVEST, a.s., přední česká developerská společnost, dlouhodobě usiluje o co nejkomplexnější poskytování služeb klientům.

Se službou Správa nemovitostí od AVRIOINVESTU získají klienti komplexní servis od A až do Z.

Majitelé administrativních a bytových domů a Společenství vlastníků jednotek (SVJ) mohou využít užitečnou službu Správa nemovitostí, v rámci které získají špičkový servis a rozsah služeb.

Společnost AVRIOINVEST se již 15 let zabývá akviziční, inženýrskou a developerskou činností. Za dobu své existence realizovala řadu projektů a získala ocenění za svou práci. Jako například Realitní projekt roku 2013 pro Jihomoravský kraj, kde obdržela cenu odborné poroty i veřejnosti. K významným projektům patří Rezidence Sochorova, Rezidence Střelice, garážový dům Sedláčkova a mnohé další. Společnost má bohaté zkušenosti nejen s výstavbou, ale také se správou a údržbou bytového a nebytového fondu.

V současné době AVRIOINVEST spravuje jak administrativní budovy, tak i bytové a garážové domy. Klienti společnosti tak vědí, že se na ni mohou obrátit jako na spolehlivého partnera i co se týče správy nemovitostí. „V rámci této služby zajišťujeme veškerý technický, ekonomický, administrativní a právní servis,“ řekl předseda představenstva společnosti Marek Vinter.

AVRIOINVEST

Majitelům administrativních a bytových domů a Společenstvím vlastníků jednotek (SVJ) tak mohou díky službě Správa nemovitostí odpadnout veškeré starosti. AVRIOINVEST se postará o vše, co je potřeba. „Například v oblasti technickoprovozní zajistíme údržbu, opravy a rekonstrukce bytových a nebytových prostor, včetně projekční činnosti. Vypracujeme návrh dlouhodobého plánu oprav, rekonstrukce a modernizace domu, včetně plánovaných výdajů na jejich realizaci. Nabízíme také spolupráci při řízení o odstranění vad a nedodělků po dokončení opravy, rekonstrukce a vyřízení reklamací, zajištění nepřetržité havarijní služby a mnoho dalšího,“ přiblížil Marek Vinter.

Upřesnil, že v oblasti ekonomické společnost například zajišťuje vedení přehledu plateb, evidenci pohledávek a jejich vymáhání, zpracování přehledu o tvorbě a čerpání dlouhodobých záloh na fond oprav nebo vypracování návrhů smluv. Společnost také poskytuje energetické poradenství za účelem snížení spotřeby a nákladů za energie. Klienti, kteří službu Správa nemovitostí využijí, tak získají kompletní servis a služby od A až do Z.

Kontakt na AVRIOINVEST

Zdroj foto: AVRIOINVEST


Mohlo by vás zajímat