Svolat shromáždění jednoduše, bez stresu

Už zase musím svolat shromáždění, povzdychne si zoufale nejeden předseda výboru SVJ. To abych opět koupil náplň do tiskárny na pozvánky a připravil si dobré boty, až budu obíhat, jako každý rok dům a přemlouvat sousedy, aby nás bylo na shromáždění alespoň potřebná půlka. No a navíc letos, kdy musíme do konce roku schválit změnu stanov v souladu s novým občanským zákoníkem.

Svolat shromáždění jednoduše, bez stresu

Ne každý předseda si ale zoufá – jsou i tací, kteří se vůbec přípravy shromáždění neděsí. Používají totiž některý z moderních on-line nástrojů, jakým je například náš portál www.sousede.cz. Portál umožňuje hromadně oslovit emailem všechny registrované členy SVJ a poslat jim nejen pozvánku na shromáždění, ale i odkaz na zabezpečený webový prostor. Tam najdou veškeré dokumenty, potřebné k projednání důležitých bodů na shromáždění, včetně např. fotodokumentace probíhající rekonstrukce střechy.

A kromě toho, předsedo, termín shromáždění, zadáte do kalendáře. Pozvaným pak emailem automaticky přijde upozornění, kdyby náhodou na shromáždění zapomněli. A přijdou. Rádi byste některé důležité věci probrali ještě před shromážděním, abyste pak v kočárkárně nepostávali zbytečně dlouho? Využijte nástrojů Diskuze nebo Ankety a proberte vše předem.

Shromáždění tak může proběhnout rychle a v klidu. Zápis z jednání potom jednoduše uložíte do Dokumentů na www.sousede.cz, kde si ho každý registrovaný soused může nejen přečíst, ale i stáhnout.

A máte zas na rok klid!


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!