Ušetřete na energiích s naším novým partnerem

Novým partnerem portálu Sousedé.cz je společnost MND a.s., Moravské naftové doly. Portál si vybral dodavatele MND nejen proto, že je to aktuálně nejpreferovanější dodavatel plynu v počtu nově získaných zákazníků na českém trhu, ale především kvůli dlouhodobě výhodným cenám a férovým smluvním podmínkám, které svým zákazníkům nabízí.

Ušetřete na energiích s naším novým partnerem

Vyzkoušejte nezávaznou nabídku MND

MND nabízí možnost nezávazného posouzení vašich faktur za energie. Pokud se rozhodnete nabídky využít, proces změny dodavatele zařídí MND za vás. Vy už si pak budete jen užívat úspory, kterou díky tomu pro svou domácnost nebo celý dům získáte.

Léto je ideální období pro změnu dodavatele

Pokud chcete platit za energie méně již během příští topné sezóny, nyní je ideální doba na to, začít změnu přechod k MND řešit. Jakkoli je samotná změna dodavatele jednoduchá, může reálný přechod zpomalit smlouva s vaším stávajícím dodavatelem. Výpovědní doba u smluv na dobu neurčitou bývá 3 měsíce. U smluv na dobu určitou závisí přechod k novému dodavateli samozřejmě na délce úvazku. Vaše úspora bude totiž menší s tím, jak budete samotnou změnu odkládat.

Jak přejít k MND?

Mýty o tom, že je změna dodavatele složitý a komplikovaný proces, už dávno neplatí. V prvním kroku stačí vyplnit několik údajů o vaší spotřebě v tomto formuláři. Ten pak odešleme přímo MND, kteří se s vámi následně telefonicky spojí a nezávazně vám spočítají možnou úsporu. K tomu budete potřebovat pouze poslední fakturu a případně smlouvu se stávajícím dodavatelem. Pokud se vám bude úspora líbit a rozhodnete se k MND přejít, o vše ostatní už se pak MND postará. Tak neváhejte a pusťte se do toho.

Proč zvolit MND?

  • MND hlídá ceny za vás tak, aby vám zůstaly výhodné dlouhodobě. Plyn dodává přímo z vlastní těžby s garancí, že při topení plynem nenajdete u 5 nejznámějších dodavatelů srovnatelnou nabídku, která by byla výhodnější.
  • Smlouva je na dobu neurčitou, kterou lze kdykoliv bez dalších poplatků s tříměsíční lhůtou vypovědět.
  • Dodávka plynu a elektřiny s jednoduchými a srozumitelnými dokumenty, bez fíglů a sankcí.

Více o MND:

MND a.s. – Moravské naftové doly jsou největší těžební společností ropy a zemního plynu v České republice se stoletou tradicí těžby na jižní Moravě. Českým domácnostem nabízí plyn a elektřinu za dlouhodobě výhodné ceny, se smlouvou na dobu neurčitou, bez fíglů a sankcí. Více na .

Dle výsledků zveřejňovaných Operátorem trhu (OTE) patří MND v počtu nově získaných zákazníků k nejrychleji rostoucím a tedy nejpreferovanějším obchodníkům s energiemi. MND a.s. je členem silné investiční skupiny KKCG, do které dále patří např. Sazka či cestovní kancelář FISCHER.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.