Ušetřete s hromadnou výměnou bezpečnostních dveří

Doma bychom se měli cítit hlavně bezpečně. Jenže klasické vchodové dveře snadno překoná nejen hluk, ale především zloději. Naopak kvalitní bezpečnostní dveře kohokoli zaručeně odradí. Navíc, pokud se na výměně bezpečnostních dveří domluvíte s dalšími nájemníky, získáte kromě bezpečí a klidu i další výhody.

Ušetřete s hromadnou výměnou bezpečnostních dveří

Bezpečnostní dveře vám dodají klid

Soukromí, ochrana před zloději a otravným hlukem z chodby. Kvalitní vstupní dveře do bytu s bezpečnostní třídou 3 se skládají z ocelové konstrukce, díky jistícím bodům je nikdo nevysadí a pokud na chodbě domu vypukne požár, ochrání vás po dobu 30 minut před kouřem i zplodinami.

Protipožární dveře jsou přitom dnes už nutností. Jejich přítomnost v bytových domech je totiž vyžadována zákonem. Při výběru vhodného modelu na to raději myslete.

O kýžený klid se postará tepelně-izolační vrstva. Pokud si všechny bytové jednotky v domě pořídí protihlukové dveře s novou zárubní, pak už vás nebudou obtěžovat hlasité kroky, bouchání dveřmi od výtahu nebo štěkot nervózního psa.

Domluvte se na hromadné výměně

Vyměnit všechny dveře v jednom období? Sen každého obyvatele bytového domu. Případný hluk chvíli vydržíte a pak už si budete užívat jen předností nových dveří. Kromě nervů ušetříte navíc i peníze. S hromadnou výměnou bezpečnostních dveří je totiž spojena i výhodnější nabídka.

HT Dveře

Pokud máte obavy z hádek ohledně dekoru jednotlivých dveří, nemusíte se bát. Vybírat je možné z velkého množství barev a odstínů. Ideální samozřejmě je zvolit jednotný dekor pro všechny dveře, není to ale podmínkou.

V případě zájmu doporučujeme obrátit se na českou společnost HT dveře, která má více než 100 poboček po celé republice. Zajistí kvalitní dveře, odbornou výměnu, odvoz odpadu i následný úklid.

Více o HT Dveře s.r.o.


Mohlo by vás zajímat

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.