Výherkyně focení v Crea Studiu byla z výhry nadšená

Přinášíme exkluzivní report z focení z Crea Studia, které se dočkalo svého výherce. Ačkoli to vypadalo, že voucher na rodinné focení svého majitele nenalezne, nakonec vše dobře dopadlo a výhru obdržela mladá slečna z Brna. Ta, byť byla původně až třetí v pořadí, výhru nadšeně přijala a focení si náležitě užila.

Výherkyně focení v Crea Studiu byla z výhry nadšená

V rámci minulé soutěže, která byla vyhlášena na přelomu září a října, jste měli možnost hádat z jakých částí se skládá poradna na webu Sousedé.cz a jaký parametr musíte zadat pro srovnání povinného ručení, když jej zadáváte přes Finanční poradnu. Byl vybrán výherce, který uhodl i doplňující otázku a přiblížil se „k co nejbližšímu číslu“ odhadující aktuální počet fanoušků na Facebookových stránkách. Výherce, co se umístil se svým tipem na prvním místě, se však z důvodu špatné dopravní dostupnosti na místo focení, které se konalo v Praze, své výhry zřekl, a proto jsme kontaktovali dalšího soutěžícího v pořadí. Ten měl však neplatnou emailovou adresu. Výhry se nakonec, naštěstí již „zdárně“, dočkala soutěžící, která byla až na 3. místě – mladá slečna z Moravy.

Ačkoli focení mělo být původně rodinné, z časových důvodů rodiny si slečna vybrala výhru sama. Focení se tedy přizpůsobilo spíše jejím představám a bylo ponecháno plně v její vlastní režii. Fotografky Samar a Karol z Crea Studia se úkolu zhostily velmi zodpovědně a 30. listopadu 2016 uvítaly v prostorách svého fotografického studia na Staroměstském náměstí mladou výherkyni, která se do celé akce zapojila s velkým nadšením. Výstupem půldenního snažení jsou nejen fashion portréty, ale též zkušenost se „sousedy“, kteří přišli k výhře osobně popřát a pořídit několik fotografií z „backstage“.

Z rozhovoru se soutěžící vyplynulo, že byla s výhrou nadmíru spokojená, a že velmi doporučuje využít profesionálních služeb fotografického studia Crea.

Jak se vám focení líbilo?

Mě to bavilo, holky byly moc fajn, jsem nadmíru spokojená s výsledkem. Fotky ještě nemám doma, ale už jsem si vybrala ty, které dostanu vytištěné, takže se na ně velmi těším.

Jak jste se o soutěži dozvěděla?

Na soutěž jsem narazila přes web. Zaujalo mě to, a proto jsem to zkusila. Rozhodně doporučuji soutěžit. Sama se chystám účastnit i další soutěže, protože to za pokus určitě stojí.

Je něco, co byste chtěla vzkázat čtenářům?

Určitě soutěžte! Je to skvělá šance poznat nové lidi a získat super dárky. Fotografky z Crea Studia určitě doporučuji, fotí profesionálně a jsou moc milé. Udělají vám fotky podle vašeho přání, není potřeba se vůbec ničeho bát.

Pokud jste se doposud do žádné ze soutěží sousedů nezapojili, máte jedinečnou šanci své skóre napravit. Do 18. prosince můžete posílat fotografie svých mazlíčků ve vánočním a vyhrát hodnotné ceny! Více informací o soutěži Vánoční mazlík 2016 naleznete zde.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.