Vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby nebo poukaz v hodnotě 1 000 Kč s naší prázdninovou foto soutěží!

Vyhlašujeme velkou prázdninovou soutěž o nejzajímavější foto z dovolené. Většina z nás vyráží v období prázdnin každoročně na dovolené. Ať už v Čechách nebo do zahraničí. Soutěžte a podělte se s námi o zajímavé fotografie z vašich cest. Uvidíte-li jakoukoliv nevšednost, zajímavost či neobvyklou věc apod., vyfoťte ji a zašlete na e-mail uvedený níže.

Vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby nebo poukaz v hodnotě 1 000 Kč s naší prázdninovou foto soutěží!

Jako příklad uvádíme titulní fotografii všedních-nevšedních popelnic, které někdo rozveselil lučními motivy. Na svých cestách určitě potkáte daleko zajímavější, vtipnější, úplně crazy či naopak obdivuhodné záležitosti, které stojí za to vyfotit a poslat. Hlavní cenou je víkendový pobyt pro 2 osoby v hodnotě 3 000 Kč, dále se můžete těšit na poukaz v hodnotě 1 000 Kč na nákup bezpečnostní cylindrické vložky, abyste měli dobře zamčeno během vaší nepřítomnosti. A cenou útěchy je praktický porcelánový hrnek s potiskem komiksu Sousedé.cz.

Ceny pro výherce:

1. místo = Poukaz na víkendový pobyt v ČR pro 2 osoby v hodnotě 3 000 Kč.

2. místo = Poukaz v hodnotě 1 000 Kč na nákup bezpečnostní cylindrické vložky u našeho partnera – společnosti EG-LINE, a.s.

3. místo = Hrnek od Sousedů s motivem komiksu

Těšíme se na vaše fotografie, tým Sousedé.cz

Vyhlášení a pravidla soutěže: Velká prázdninová foto soutěž:

Pořadatelem soutěže je portál Sousedé.cz

Organizátorem soutěže je společnost SousedeCZ s.r.o.

V období od 01. 07. 2018 do 15. 09. 2018 do 23:59 hod. mají soutěžící možnost zasílat své fotografie. Po tomto termínu již nebudou došlé fotografie zařazeny do soutěže.

Platné fotografie, jež budou zařazeny do soutěže, jsou ty, na kterých nebude předmětem fotografie pouze samotný živočich nebo rostlina (samozřejmě je v pořádku, pokud je fauna a flora nevyhnutelnou či přirozenou součástí foceného tématu). U soutěžních fotografií dále platí že:

- Fota zasílejte na e-mail: ,

- fota zasílejte ve velikosti ideálně do 500 Kb a maximálně 1 Mb,

- fota zasílejte ve formátu ideálně JPG, popřípadě TIFF, BMP, PNG,

- fota pořizujte nejlépe bez osob, popřípadě s osobami otočenými zády k objektivu, ve smyslu nařízení GDPR o ochraně osobních údajů,

- pokud bude k fotografii třeba stručný popis, do těla e-mailu ve zkratce uveďte, o co přesně se na fotce jedná - popř. další informace (účel nebo funkce daného předmětu/objektu/úkazu),

- z jedné e-mailové adresy můžete zaslat maximálně jednu soutěžní fotografii,

- příchozí e-maily s více než jednou fotografií nebudou zařazeny do soutěže.

Účast v soutěži je dobrovolná. Zasláním e-mailu se soutěžní fotografií se zapojujete do soutěže a zároveň udělujete pořadateli soutěže Sousedé.cz souhlas s použitím fotografií dle jeho potřeb pro marketingové účely.

20. 09. 2018 vybereme 3 nejzajímavější fotografie ze všech došlých fotek. Výherci budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu, ze kterého fotografie zasílali, a jejich fotografie budou zároveň uveřejněny na portálu Sousedé.cz a na jeho facebookovém profilu.

Výherce vybere porota organizátora soutěže SousedeCZ s.r.o. v uvedeném termínu.

Nepřevzaté výhry propadají organizátoru soutěže po 30 dnech od kontaktování výherce. Na nepřevzaté výhry nevzniká právní nárok.

Soutěžícím se může stát fyzická osoba starší 18 let s trvalým pobytem na území České republiky.

Soutěžící je povinen respektovat tato pravidla, dodržovat platné zákony České republiky a jednat v souladu s dobrými mravy, zejména pak soutěžit v duchu fair play. Použití nečestných a podvodných praktik k získání výhry je nepřípustné. Jakékoli porušení těchto zásad opravňuje organizátora vyloučit příslušného soutěžícího ze soutěže.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.