Webinář: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Pozvánka na webinář na téma "Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022"

Webinář: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Téma: Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Jarmila Trčková, ista Česká republika

Den: středa 4. 5. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé

Portál sousede.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem, které jsme zvolili je téma “Legislativní změny v rozúčtování energií a služeb SVJ pro rok 2022". Tématem Vás provede Jarmila Trčková odbornice na oblast rozúčtování nákladů ve společnosti ista Česká republika s.r.o.

Agenda webináře:

  • Ve webináři se zaměříme na aktuální zákonná fakta, která využijete v praxi.
  • Dotazy předem zaslané

Webinář je určen jak čerstvým členům výboru tak i ostříleným matadorům, kteří mají praktickou zkušenost a chtějí se ujistit, že rozúčtování služeb a energií budou dělat správně právně.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 3.5.2022 do 24:00 hod.

Nebo přes link REGISTRACE ZDARMA

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Jarmila Trčková


Medailonek o přednášejícím:

Jarmila Trčková, ista Česká republika

Jarmila Trčková je odborník na oblast rozúčtování nákladů ve společnosti ista Česká republika s.r.o. Rozúčtováním nákladů na teplo a vodu se zabývá od roku 2002, kdy do společnosti nastoupila do rozúčtovacího oddělení. V roce 2007 se stala vedoucí rozúčtovacího oddělení a na této pozici působí do současné doby. Řadí se mezi přední odborníky v oblasti rozúčtování, účastnila se několika projektů a působila v pracovních skupinách, uspořádaných Ministerstvy financí a pro místní rozvoj, zřízených v souvislosti s legislativními změnami v minulých letech. Je vyhledávanou odbornicí na legislativu rozúčtování, přednáší na toto téma také na odborných webinářích a seminářích.

Krátce o společnosti ista Česká republika Společnost ista Česká republika s.r.o. působí v ČR v oblasti řízení energií a rozúčtování nákladů na teplo a vodu již 30 let. Řadí se celosvětově mezi vedoucí společnosti, které poskytují měřicí technologie, technologie pro energetický management a rozúčtování nákladů. Pomáhá svým zákazníkům – správcům budov, majitelům nemovitostí a jednotlivým uživatelům bytů na celém světě měřit, rozúčtovávat a řídit individuální spotřebu vody a energií. Technologie ista umožňuje dálkový odečet energií, který využívá více než 87 % klientů. Každý si takto může využívání zdrojů a energií řídit nezávisle a zároveň individuálně kontrolovat svou spotřebu. S velmi nízkými investicemi tak mohou být energie, zdroje, náklady a tím i znečištění ovzduší být významně redukovány – vše v souladu s individuálními požadavky jednotlivých uživatelů.

Na tržišti portálu sousede.cz istu Česká republika a její služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ