Známe výherce letní soutěže!

Probírali jsme se vašimi krásnými fotkami z dovolených a vybírali ty nejzajímavější, které nejlépe splňují podmínky soutěže.

Známe výherce letní soutěže!

Léto v neděli oficiálně skončí. My jsme tento týden měli v kanceláři napilno. Probírali jsme se vašimi krásnými fotkami z dovolených a vybírali ty nejzajímavější, které nejlépe splňují podmínky soutěže.

1. místo jednoznačně obsadila po domácku vyrobená ozdoba na balkon, kterou na své dovolené vyfotila Barbara Z. Tímto jí gratulujeme k získání hlavní výhry a to poukazu v hodnotě 3.000,- na zájezd pro dvě osoby.

2. místo patří rafinovanému parkovacímu stání pro kolo, na které narazila při svých cestách Zuzana K. Jí náleží poukaz v hodnotě 1.000,- k nákupu bezpečnostní vložky do zámku od EG-Line.

3. místo náleží vtipnému řešení v jedné kavárně, které nám vyfotil a poslal Pavel E. Jeho výhrou je hrneček s komiksem Sousedé.cz.

Děkujeme i všem ostatním za účast v soutěži. Dle zaslaných fotografií je vidět, že jste měli krásné léto!


Mohlo by vás zajímat

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.