Asistenční služby se mohou hodit i v pojištění majetku

Zabouchli jste si dveře a nemůžete se dostat do bytu? Prasklo vám vodovodní potrubí a voda teče po celém domě? I v tom Vám dnes už mohou pomoci pojišťovny. Například Kooperativa nabízí asistenční služby u svého pojištění domácnosti.

Asistenční služby se mohou hodit i v pojištění majetku

Asistenční služby mohou využívat klienti u obou variant pojištění domácnosti Kooperativy, tedy PRIMA i KOMFORT. „Pokud to bude potřeba, pošleme klientovi zámečníka, elektrikáře, instalatéra, plynaře, topenáře nebo sklenáře, prostě řemeslníka, kterého pro řešení nouzové situace bude potřebovat. Nejčastěji klienti využívají asistence zámečnické a instalatérské,“ představuje nejčastější asistenční zásahy Milan Káňa z Kooperativy.

Nicméně asistenční služba Vám může pomoci i v případě ohrožení včelami, vosami nebo sršni. Pokud se Vám tedy usídlí včelí roj poblíž vašeho domu, nebo bude potřeba zlikvidovat sršní hnízdo, které vás ohrožuje, i tady můžete využít odborný zásah. „Každoročně u pojištění majetku realizujeme asi 4 tisíce asistenčních zásahů. Klienti je využívají stále více. A například vloni jsme asistenci posílali i ke 150 případům odchytu včelích rojů nebo odstranění nebezpečných vosích a sršních hnízd,“ doplňuje Milan Káňa.

Přečtěte si také: Jak pojistit sportovní vybavení nejen proti odcizení

Kdo hradí škodu za spadlé plechy/tašky ze střechy?

Více o Kooperativa

Zdroj foto: Jumpstory.com


Mohlo by vás zajímat

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.