Chcete jezdit autem o polovinu levněji a bez žádných investic?

Pokud jezdíte s vašim autem na benzín, pak je tento článek přímo pro vás. Určitě jste četli nebo už slyšeli o pohonu na LPG. Máto samozřejmě své výhody i nevýhody a vy si je můžete přečíst u odborníků a rovnou jim poslat svůj dotaz na montáž

Chcete jezdit autem o polovinu levněji a bez žádných investic?

Pokud jezdíte s vašim autem na benzín, pak je tento článek přímo pro vás. Určitě jste četli nebo už slyšeli o pohonu na LPG. Máto samozřejmě své výhody i nevýhody a vy si je můžete přečíst u odborníků a rovnou jim poslat svůj dotaz na montáž, více o přestavby LPG. Hodně dotazů již bylo odpovězeno i v naší PORADNĚ S ODBORNÍKEM Honzou Kieslichem z firmy JK Product, který má za sebou 23 let praxi a tisíce montáží.

O LPG, čísla

Ročně se v České republice namontuje okolo 25.000 vozidel, celkem jich pak brázdí naše silnice přes 300.000. Pojďme si tedy jednoduše spočítat úspory při jízdě na LPG. Na odkazu si můžete prohlédnout průběh montáže LPG.

Průměrná cena montáže LPG je 26.600,- Kč (Škoda Octavia, Fabia, Ford Focus, VW Golf, Passat a další). Cena benzínu – 1l = 37,- Kč. Cena LPG – 1l = 18,- Kč. Průměrná spotřeba je 8l na 100km. Náklady na provoz benzín = 2,96 Kč /km, náklady na provoz LPG = 1,6 Kč/km

Pokud najedete ročně 20.000 km, LPG se vám za úsporu zaplatí za 11 měsíců (při 19.000 km).

Pokud najedete ročně 40.000 km, LPG se vám za úsporu zaplatí za 6 měsíců (při 19.000 km).

LPG na splátky?

Splátkový prodej je možný s renomovanými firmami Essox nebo Cetelem. Nejčastější formou splátkového prodeje je 1/10. Při přestavbě složí zájemce 1/10 z ceny přestavby v hotovosti a poté splácí 10 měsíců po 1/10. Přeplatí tak pouze 10% z celkové ceny.

I bez potřebných investic, pomocí splátek máte LPG za rok namontované i splacené, pak už jenom šetříte.

Pokud máte zájem o montáž LPG na splátky, kontaktujte odborníky – JK Product, Jan Kieslich 602 645 303, .


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.