Chcete klid? Pomůžou nové protihlukové dveře do bytu

Homeoffice v bytovém domě není žádný med. Řešením hlasitého ruchu mohou být protihlukové dveře.

Chcete klid? Pomůžou nové protihlukové dveře do bytu

Také teď trávíte doma více času, než jste byli zvyklí? Pandemie změnila nejen naše pracovní návyky, ale také naše nároky na podmínky, které panují v našich domácnostech. Nejen na homeoffice totiž potřebujeme mít klid. Jenže najít svou oázu klidu v panelovém nebo činžovním domě není kvůli neustálému hluku vůbec snadné. Přesto vám poradíme, jak jít domácí pohodě bez zbytečného ruchu naproti.

Dopřejte si ticho s protihlukovými bytovými dveřmi

Ať už doma pracujete, nebo si chcete trochu odpočinout, ticho je vždy důležité. Pro začátek by bylo dobré nebýt rušen hádkou sousedů na chodbě, hlasitým zavíraním výtahu nebo štěkáním nespokojeného psa.

Nepříjemný hluk samozřejmě můžete vyřešit nasazením sluchátek, ale určitě se shodneme, že to není ideální varianta. Lepší je vyměnit staré vchodové dveře do bytu za nové protihlukové dveře. Zbavíte se přitom nejen hluku, ale také nejistoty, zda vás někdo nevykrade. Takovéto vstupní dveře do bytu jsou totiž i bezpečnostní.

Bezpečnostní vchodové dveře do bytu v paneláku jsou díky své nepřekonatelnosti noční můrou pro všechny zloděje. Klid a pohodu vám dopřejí jak přes den, tak v noci. Nebo když budete na chatě či na dovolené. Samozřejmě pokud to bude zrovna možné.

ht dveře

Rychlá a bezproblémová výměna bytových dveří

Ani samotná výměna dveří vám nevezme na klidu. Zabere totiž jen pár hodin a zatímco budou montážníci vše zařizovat, vy můžete nerušeně pracovat nebo třeba koukat na televizi.

Jak taková výměna vypadá? Aby mohly vchodové dveře do panelového bytu na 100 % plnit svou funkci, je potřeba vyměnit i zárubeň, což s sebou nese minimum nepořádku a hluku. Nejdříve je nutné vyříznout starou zárubeň a přichystat dost místa pro tu novou, která je vsazena a vyvážena. Poté přichází na řadu betonáž, montáž kování na dveřní křídlo, omítnutí prostoru kolem nové zárubně a kompletní úklid včetně odvezení starých dveří a dalšího odpadu.

ht dveře

Pokud chcete mít jistotu, že vše proběhne hladce a bez problémů, obraťte se na českou společnost HT dveře, která má dlouholeté zkušenosti jak s jednotlivými výměnami bezpečnostních dveří, tak s těmi hromadnými určenými pro celý bytový dům.

Více o HT dveře s.r.o.

Přečtěte si také:

Ušetřete s hromadnou výměnou bezpečnostních dveří

Zdroj foto: HT dveře s.r.o.


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.