Chytrý domovní systém nahrazuje klíče

Moderní, odolné a univerzální. Vstupní systémy bez elektroinstalace. Není to pouze představa, ale realita.

Chytrý domovní systém nahrazuje klíče

S DOMOVNÍKEM SMART se do bytu dostanete bez klíče ale s čipem...

Dříve bylo zajištění napájení pro vstupní systém skoro neřešitelné, nebo nákladné a neestetické. U novostaveb nikdo nechtěl rušit čistotu stěn elektroinstalační lištou pro kabely a u samostatných objektů, kde není přívod 230 V (garáže, kolárny, zahradní domky, klece na popelnice, branky rodinných domů...), jsou náklady na dotažení kabelů velice nákladné, nebo nemožné. Nové vstupní systémy řady DOMOVNÍK SMART jsou napájeny akumulátory s dlouhou životností (minimálně 1 rok) a je možno je instalovat na libovolné dveře a umí spolupracovat s většinou dveřních zámků. Modularita řešení dovoluje průběžné rozšiřování na další místa s minimálními náklady.

systém domovník

Chytrý a zároveň estetický domovní systém

Jak systém vypadá? Jako obyčejné kování. Ve vlastním štítku je integrována čtečka bezkontaktních čipů, nebo ID karet a variantně dle provedení PIN klávesnice, čtečka otisku prstu anebo BT modul pro komunikaci s mobilním telefonem. V současnosti se systémy dodávají i v různých provedeních. Mimo klasický a univerzální nerez i v černém, nebo imitaci mosazi. Výhodou je možná kombinace bateriového řešení s klasickou čtečkou s napájením. Tam, kam není možné dát klasické kování, například dveře od stanoviště popelnic, je možno dodat baterií napájenou cylindrickou vložku s integrovanou čtečkou, případně i čtečkou otisku prstu, nebo PIN klávesnicí. Ta pak funguje jako klasická náhrada klíče.

systém domovník

Šikovné i pro krátkodobý pronájem bytu nebo pro hotely

Některé bateriové vstupní systémy lze programovat i přes CLOUDovou aplikaci, nebo přímo z mobilního telefonu. Samozřejmostí je vysoká bezpečnost a použití šifrování ID čipů a ID karet. Mimořádné uplatnění tyto systémy naleznou u pronájmů nemovitostí, penzionů a hotelů, kde je možno vstupní systém provázat i s rezervačním řešením. DOMOVNÍK SMART může být trvalým řešením, nebo dočasným u např. pronájmů kanceláří a skladů, kdy po ukončení pronájmu systém stačí velice snadno deinstalovat a instalovat jinde.

Pro požadavek osobní konzultace nebo vypracování nezávazné cenové nabídky stačí zavolat, poslat e-mail nebo jednoduše vyplnit poptávkový formulář.

Více o DOBRÁ AGENTURA, s.r.o.

Přečtěte si také:

Slabé zabezpečení vstupních dveří je pozvánkou pro zloděje. Jak správně zabezpečit bytový dům?

Zdroj foto: Canva, DOBRÁ AGENTURA


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?