Fotovoltaika pro bytový dům? Konzultujte zdarma s odborníky přímo na schůzi SVJ

Náš partner věnující se tématu fotovoltaika pro bytové domy přináší pro správce bytových domů a celá SVJ možnost bezplatné konzultace s odborníky přímo na právě blížících se schůzích SVJ!

Fotovoltaika pro bytový dům? Konzultujte zdarma s odborníky přímo na schůzi SVJ

Fotovoltaika na bytovém domě je stále rostoucím trendem, který bytovým domům zajistí zvýšenou energetickou soběstačnost, roční úspory v řádech desítek tisíc korun a nárůst hodnoty každé bytové jednotky v domě. Téma fotovoltaiky s sebou ale přináší také velké množství otázek, které je potřeba zodpovědět před samotnou realizací, a právě z těchto důvodů portál Fotovoltaika pro bytový dům představuje novou bezplatnou službu pro zájemce z řad členů SVJ nebo samotných správců bytových domů.

Pokud chcete vašim sousedům představit výhody, které by realizace FVE ve vašem bytovém domě přinesla, máte jedinečnou šanci přizvat na členskou schůzi odborníka z řad zkušeného a profesionálního týmu našeho partnera. V rámci této konzultace budete mít možnost položit dotazy, které vás ohledně fotovoltaiky zajímají. Zároveň budete mít možnost představit své požadavky a možnosti vašeho bytového domu, na základě kterých vám bude vypracován individuální nezávazný plán realizace fotovoltaické elektrárny na míru vašim potřebám.

V případě zájmu o bezplatnou konzultaci neváhejte vyplnit kontaktní formulář na webu našeho partnera, který následně vaši žádost zpracuje a termín potvrdí. Podzimní termíny členských schůzí se rychle plní, proto s vaší žádostí neotálejte a zamluvte si odborníka na fotovoltaiku co nejdříve!

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat