Internet? Jedině bezpečně!

Jak se chovat na internetu a jak může pomoci internetové připojení od společnosti CERBEROS.

Internet? Jedině bezpečně!

V současné době patří bezpečnost na internetu mezi nejvýznamnější témata, neboť čím dál tím více lidí využívá online prostředí. S tím souvisí i zvýšený výskyt zneužití osobních údajů, krádeží identity a šíření škodlivého softwaru a dalších hrozeb. Proto je nezbytné znát základy bezpečného chování na internetu a využít při tom kvalitního internetového připojení, jako je například to od společnosti CERBEROS.

V první řadě je důležité chránit si svá hesla a osobní údaje. Vždy používejte silné heslo, nejlépe kombinace velkých a malých písmen, čísel a speciálních znaků. Nikdy, opravdu nikdy, nevyužívejte stejné heslo pro více účtů, pokud totiž hacker získá přístup k jednomu z vašich účtů, může snadno získat přístup i k ostatním účtům, které používají stejné heslo. Pokud se přihlašujete na veřejnou Wi-Fi síť, mějte na paměti, že to může být rizikové. Doporučuje se proto nezadávat své citlivé údaje.

Dalším nebezpečím jsou phishingové útoky. To mohou být podvodné e-maily nebo webové stránky, které se snaží získat vaše citlivé informace, jako jsou hesla, čísla platebních karet nebo dokonce celé identity. K tomu může dojít například při kliknutí na odkaz v e-mailu, který se tváří například jako přihlašovací stránka do internetového bankovnictví, ale jsou tam třeba gramatické chyby. Zde je důležitá obezřetnost a neklikat na odkazy, u kterých si nejste stoprocentně jistí, že jsou legitimní. CERBEROS nabízí ochranu před phishingovými útoky pomocí svého antivirového a antimalwarového softwaru.

Bezpečnost na internetu je velmi důležitá, zejména v současné době, kdy hrozby kybernetických útoků rostou. Poskytovatel internetu společnost CERBEROS průběžně aktualizuje své bezpečnostní technologie a vynakládá vysoké investice do zajištění bezpečnosti svých uživatelů.

S připojením od CERBEROS si můžete být jisti, že budete mít dostatečně kvalitní a rychlé připojení k internetu až 2 Gb/s. Rychlost a spolehlivost jsou klíčové vlastnosti, které byste měli mít v každodenním životě, ať už jde o práci nebo zábavu. Tak neváhejte a využijte naši nabídku s unikátním kódem, abyste mohli získat nejlepší internetové připojení za velmi výhodnou cenu! Zavolejte nám na tel.:+420 326 100 000 a sdělte nám unikátní kód!

Co získáte:

  • internetové připojení o rychlosti 300Mb/s za pouhých 300 Kč/měsíc
  • instalace zdarma
  • WiFi router zdarma
  • 3 měsíce internetové televize zdarma KÓD: LIBEREC300 LogoCerberos

Zdroj Foto: CERBEROS, MIDJOURNEY

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

Návod na připojení nemovitosti k optické síti dle zákona č. 194/2017 Sb., o opatřeních ke snížení nákladů na zavádění vysokorychlostních sítí elektronických komunikací

Návod na připojení nemovitosti k optické síti dle zákona č. 194/2017 Sb., o opatřeních ke snížení nákladů na zavádění vysokorychlostních sítí elektronických komunikací

V dnešní digitální éře se kvalitní a rychlé internetové připojení stalo základním požadavkem nejen domácností. Na zavedení sítě elektronických komunikací by tak měl myslet každý, kdo se chystá stavět nebo rekonstruovat. Jedině tak si zajistí pohodlí vysokorychlostního připojení, vyhne se do budoucna zbytečným nákladům a zároveň zhodnotí danou nemovitost.