Jak spravovat nemovitosti efektivně? Lekvi pomůže

Pečovat o nemovitost správně zabere obrovské množství času. Je třeba řešit obrovské množství problémů, ať už aktuálních, nebo dlouhodobých, což je spíš práce pro odborníka, než pro někoho, kdo se této problematice věnuje večer po celodenní práci. Pokud nemáte dostatek času, odbornosti a konec konců i nervů, je výhodné povolat ke správě nemovitosti odborníka.

Jak spravovat nemovitosti efektivně? Lekvi pomůže

Správa nemovitosti je značně vyčerpávající. Je třeba řešit problémy, které vzniknou z minuty na minutu a to třeba v době, kdy správce odjede na dovolenou. Pokud angažujete odbornou firmu, můžete i na dovolenou odjet s klidem a s tím, že je o nemovitost neustále postaráno. Realitní kancelář Lekvi se může pochlubit tím, že zkušenosti v tomto oboru sbírá již deset let a v současné době spravuje více než 180 bytů. „Máme zkušenosti, díky kterým se nám podařilo zdokonalit naše interní postupy a naučit se řešit problémy, které se vyskytují při pronajímání nemovitostí. Za tuto dobu jsme vybudovali velkou databázi stálých klientů, kteří nám důvěřují,“ pochlubil se Firaz Muinov, ředitel společnosti. Odborný přístup kanceláře spočívá především v tom, že poskytuje komplexní služby. Zástupce kanceláře je vždy na příjmu, takže ani prasklé stupačky ve tři hodiny v noci nejsou neřešitelným problémem. I v době dovolených je pochopitelně zástup, takže se nestane ani na minutu, že by byla nemovitost bez dozoru. „Hlavní výhodou spolupráce s naší společností je pohotovost a efektivita. Díky tomu zvládáme řešení záležitostí spojených se správou nemovitostí na jedničku,“ dodává Firaz Muinov.

Díky tomu, že přenecháte správu nemovitosti externí firmě, získáte celou řadu výhod. Jak jsme již uváděli, správa nemovitostí je odborná profese, je třeba sledovat celou řadu informací, například zákony se často mění. Pokud necháte o nemovitost pečovat odborníka, můžete si být jisti, že budete vždy v obraze a nestane se, že by vám nějaká zákonná změna unikla.

Jaké jsou hlavní výhody využití správy nemovitostí?

Stabilní příjem

Pronajímání nemovitostí je poměrně adrenalinová záležitost. Pokud nájemník neplatí včas, či jsou s ním jiné problémy, opravdu není příjemné je řešit. Díky Lekvi budete mít jistotu, že vám nájem bude chodit pravidelně. Firma vám rychlé sežene solventního nájemníka a vaši nemovitost pronajme za nejvyšší tržní cenu. Provizi Lekvi získává pouze z přijatého nájmu, proto je v zájmu společnosti pracovat efektivně.

Odborné služby

Správa nemovitostí je komplexní činnost, která vyžaduje nasazení hned několika odborníků. V Lekvi s nemovitostí pracuje celý tým profesionálů se zkušenostmi na realitním trhu, a to manažer, realitní makléři, marketér, účetní, právník. Každý odpovídá za svoje, proto plní úkony rychleji než ostatní.

Objekt pod dohledem

Máte náročnou práci a přes den býváte těžko k zastižení? Chcete strávit třeba týden někde v divočině, kde není dostatečný signál mobilního telefonu? A hlavně, chcete se zbavit vždy přítomného stresu, že musíte být neustále na příjmu, co kdyby se s nemovitostí něco stalo? Lekvi vyřeší všechny problémy bez vaší účasti. Osobně kontroluje stav nemovitosti na pravidelné bázi a řeší záležitosti spojené s dodavateli energií, společenstvím vlastníků a dalšími poskytovateli služeb. V případě potřeby zařizuje drobné opravy a údržbu nemovitosti.

Šetří čas

Pokud je majitel nemovitosti často mimo město nebo je zaneprázdněný přes den mnoha důležitými věcmi, služba správy nemovitosti ho včas zachrání. Není třeba přemýšlet o tom, jestli nemovitost je funkční a v pořádku a zda nájemce zodpovědně plní svoje povinnosti. A pokud se nájemce neosvědčí, nebo pokud se ten předchozí musel narychlo odstěhovat, Lekvi sežene nového nájemce.

Pokud jste se rozhodli pro společnost Lekvi, pak si můžete vybrat ze dvou balíčků služeb - Classic a Smart. Podrobnější informace je možné nalézt na webových stránkách lekvi.cz.

V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat:

pronajem@lekvi.cz

tel.: +420 777 426 661

Více o Lekvi Property Group s.r.o.

Zdroj foto: Pixabay


Mohlo by vás zajímat

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?