Máme YouTube kanál! Pusťte si sousedské tutoriály online

Sousedé už jsou i na videu! Založili jsme pro vás kanál na YouTube, kam přidáváme zajímavá videa a tutoriály.

Máme YouTube kanál! Pusťte si sousedské tutoriály online

Sousede.cz na YouTube

Sousede.cz rostou, a to nejen členskou základnou, ale taky poskytovanými službami. Nasloucháme našim uživatelům a neustále vyvíjíme funkcionalitu, která by měla ulehčit komunikaci mezi výbory společenství vlastníků, správními firmami a vlastníky bytových jednotek. Pro nás je ale stejně důležitá komunikace mezi sousede.cz a našimi uživateli. YouTube je další způsob, jak přinášet užitečné informace taky vizuální formou. V našem Magazínu hodně píšeme, ale znáte to, vidět, jak hlasování online pro SVJ skutečně vypadá a co dělá, je stonásobně lepší než o tom jen číst”, říká Zlata Botero Vašková, jednatelka portálu. Momentálně na sousede.cz najdete video o online nástroji pro hlasování per rollam, kde se dozvíte, co všechno nástroj umí, čím přesně je pro vás užitečný a jak s ním pracovat. Druhé video, které najdete, je přesný tutoriál Jak vytvořit online hlasování na sousede.cz, který vás provede celým procesem hlasování přes internet.

kabát

Jak se rodí videa

Vytváření videí nebylo jednoduché, ale nejdřív jsme si to chtěli zkusit sami, abychom si prošli celým procesem. První video jsme natáčeli v pražském coworkingu, kde bylo při pracovním dni celkem rušno. Nejtěžší bylo vyhnout se u nahrávky zvukům z okolí. Proto jsme zvolili taktiku rádio žurnalistů, kteří musí mnohdy dělat reportáže z terénu, a půjčili jsme si malý trik. Schovali jsme se pod zimní kabát. Naše první studio dostalo tedy přezdívku Studio Kabát”, s úsměvem dodává Vašková. Pod ochranou zimního oblečení se sice natáčí pěkně, ale pro další videa se Sousedé rozhodli vsadit na profesionální pomoc a vyzkoušet nahrávací studio TbDProduction, kde se točilo nové video pro promo služeb portálu. Rozhodně se máte na co těšit.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.