Představujeme nového partnera – Fasádní Servis®

Čištění fasád, repase a renovace fasád a fasádních povrchů jde ruku v ruce s filozofií a založením podnikání a firmy Fasádní Servis® od roku 2005 v České Republice. Naše praxe započala již kolem roku 1998 v České republice. Naše firma hojně využívá svých mezinárodních kontaktů a zkušeností v oblasti fasádních prací a odborné údržby fasádních a střešních povrchů a úspěšně je přenáší do České a Slovenské republiky, i Rakouska a Německa, kde jsou zastoupeni také naši významní dlouhodobí zákazníci.

Představujeme nového partnera – Fasádní Servis®

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Posláním firmy Fasádní Servis® je zajistit pro naše klienty zcela komplexní služby v oblasti profesionální údržby fasádních a kamenných povrchů a materiálů, od repase fasád a revitalizace fasádních povrchů, čištění fasádních povrchů včetně výškových fasádních prací, renovace fasádních povrchů včetně povrchového ošetření, impregnace a konzervace fasádních a kamenných povrchů a jiných fasádních materiálů na zemi i ve výškách v souladu s naším interním kodexem ISIS System®.

Cílem firmy Fasádní Servis® je vybudovat osvětu z hlediska vlivu a dopadu vzniku a tvorby organických řas a plísní na povrchu fasád. Důležitým pochopením je fakt, že plísně se rozmnožují rozrůstáním bakterií mycelia a sporami. Spory jsou rozmnožovací útvary plísní. Po dopadu spory na vlhké místo s živinami začne spora plísně klíčit, poté roste a vytváří reprodukční orgány. Z nich jsou do okolního prostředí uvolňovány zralé spory. Ty jsou velmi malé a lehké a tak jsou unášeny vzduchem na velké vzdálenosti. Vysoké koncentrace spor plísní v ovzduší jsou pro zdraví člověka nebezpečné, protože může dojít ke vzniku alergického onemocnění včetně astma bronchiale.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

Sousedům bude na dotazy odpovídat Ing. Jan Hrdlička. Od roku 2005 zastává post jednatele firmy a stará se o Public relations, Business development a především o komunikaci s klienty.

(Ing. Jan Hrdlička, zdroj foto – Fasádní Servis®)

Ve volném čase se věnuje outdoorovým sportům, zvířatům a studiu ekologie a novým technologiím. Velkou součástí je také jeho rodina, se kterou tráví co nejvíce času, jak jen to je možné.

Můžete uvést nějakou úsměvnou historku z Vaší firemní praxe?

V našem oboru je úsměvnou historkou naše konkurenční prostředí. Téměř všechny firmy na trhu tlačí cenu za jejich práci dolů a nikdo neřeší opravdovou potřebu zákazníka a tou je dosažení co nejdelší životnosti fasády…takže nejdříve úsměv a pak následuje po pár letech údiv, co pak se nám to s tou fasádou děje ;o).

FASÁDNÍ SERVIS® Evropská 696/113 Praha 6 - 160 00 Czech Republic Tel: 606-741-841 Mail: Web:


Mohlo by vás zajímat

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.