Představujeme nového partnera – ProSun

Představujeme nového partnera – ProSun

Představujeme nového partnera – ProSun

Společnost ProSun s. r. o. - jsme tu pro Vás, pokud přemýšlíte o plynové kotelně nebo solárním systému. Instalujeme zdroje tepla a teplé vody pro vaše bytové domy – už téměř 10 let. Navazujeme přitom na více než 20 let trvající rodinnou tradici. Zaměřujeme se výhradně na dodávku a montáž tepelné techniky pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových domech.

Ve spolupráci s předním světovým dodavatelem tepelné techniky Viessmann našim zákazníkům nabízíme kompletní řešení vytápění a ohřevu teplé vody pro bytové domy.

Naše specializace:

- Instalace domovních plynových kondenzačních kotelen

- Instalace velkoplošných solárních systémů pro ohřev teplé vody

- Návrh zdrojů tepla a teplé vody pro bytové domy, projekce a Inženýring

Instalace na klíč s důrazem na kvalitu a detail, to vše podtrženo 5letou prodlouženou zárukou

Námi instalované zdroje tepla jsou nejen kvalitní, ale zpravidla jsou i tím nejmodernějším dostupným řešením na trhu – vy tak můžete být vždy o krok napřed a ušetřit na dodávce tepla a teplé vody pro váš bytový dům.

Každý zákazník potřebuje osobní a individuální přístup, stejně tak i jeho dům nebo samotná instalace. A proto jsme tu my. Našim zákazníkům, kteří vědí, co chtějí, nabízíme vždy něco navíc. Za dobu téměř deseti let máme za sebou řadu zajímavých a úspěšných projektů. Našim zákazníkům ročně generujeme úspory na vytápění a ohřevu teplé vody v řádech desítek milionů korun.

Servis a údržba tepelných zdrojů

Prostřednictvím naší dceřiné společnosti ProSun – Service s.r.o. zajišťujeme pro naše zákazníky servis a údržbu plynových kotelen a solárních systémů. To vše formou běžného ročního servisu, nebo pravidelné měsíční servisní služby „ProSun Komplet Servis 24/7″.

Na základě servisní smlouvy provádíme veškerý servis a pravidelnou údržbu systému – tak aby zařízení vždy pracovalo v nejvyšším stupni účinnosti, hospodárně, a tedy s minimální spotřebou energie.

Zpracování projektové dokumentace a poradenství

Vypracujeme projektovou dokumentaci nutnou k výstavbě vlastního zdroje tepla – ať už se jedná o projekt domovní plynové kotelny, solárního systému pro ohřev teplé vody, tepelného čerpadla, nebo regulace vytápění.

V případě potřeby zajistíme veškeré dokumenty spojené s energetikou projektu – jako jsou například Energetický posudek nebo rozptylová studie.

Projektovou dokumentaci projednáme ve stavebním řízení a zajistíme veškerou komunikaci se stávajícím dodavatelem tepla a teplé vody.

Spočítejte si sami, zda se Vám změna zdroje vyplatí.

Úvodní foto: Referenční instalace – plynová kondenzační kotelny pro bytový dům (Jeseník)


Mohlo by vás zajímat

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?