SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Získejte kontrolu nad dálkovými odečty, a to plně v souladu s evropskou směrnicí o energetické účinnosti (EED), která postupně nabývá platnosti také v ČR!

Časový harmonogram:

Od 1. 1. 2022 - povinnost instalace jen dálkově odečítatelných měřidel

Od 1. 1. 2024 - povinnost poskytnutí hodnot spotřebitelům na měsíční bázi, tam kde jsou instalována dálkově odečitatelná měřidla

Od 1. 1. 2027 - povinnost mít osazená pouze měřidla umožňující dálkový odečet bez ohledu na jejich životnost

Pakliže si lámete hlavu, jak povinnosti splnit včas a jednoduše, pak má pro Vás SOFTLINK chytré řešení = systém CEM Bytové domy

Splníte současné požadavky, ale také budete připraveni na budoucí změny. Myslete dopředu a vybírejte měřidla a měřiče s dálkovým odečtem v on-line režimu.

SOFTLINK se již teď zaměřuje na budoucnost a pracuje na inovacích, které budou plně respektovat nadcházející vývoj v oblasti energetické účinnosti a měření. Můžete se spolehnout, že jsme o krok napřed, abychom vás připravili na to, co nás čeká.

Zvažte, jaké potřeby má váš dům. Pakliže máte vyšší požadavky na měsíční vyúčtování, rychle se Vám mění vlastníci BJ nebo je Váš dům převážně nájemní, pak se Vám zajisté bude hodit mít data nikoliv jednou měsíčně, ale tzv. " on time" (v reálném čase). Rozúčtování nákladů a výsledné vyúčtování pak bude hračka i v průběhu měsíce.

Nepotřebujeme 30 dní na to, abychom Vám poskytli data o spotřebě, nám stačí 30 minut!

Spolehněte se na SOFTLINK – českou technologickou společnost s dlouholetou tradicí s vlastním vývojem a vlastní výrobou z Kralup nad Vltavou.

On-line měření vody a tepla v on-line SYSTÉMU CEM Bytové domy Vám:

  • šetří čas a snižuje náklady
  • umožňuje VYÚČTOVAT spotřebu vody a tepla TRANSPARENTNĚ a SPRAVEDLIVĚ dle platné legislativy, navíc kdykoli v roce s přesností na 1 den.
  • poskytuje data o spotřebě on-line kdykoliv je potřebujete (nejen jednou měsíčně)
  • odhaluje úniky vody a podvodné jednání
  • umožňuje individuální přístup k naměřeným spotřebám pro každého majitele bytu.

Chcete se dozvědět více o technologii CEM Bytové domy? Obraťte se přímo na tuzemského výrobce v tržišti dodavatelů.

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?