Špaletová okna STABIL

Jsme český výrobce oken. Naše okna se vykazují dlouhou životností a splňují vysoké nároky na energetickou úsporu díky vynikajícím izolačním vlastnostem. Nabízíme výhodný poměr ceny a kvality se zárukou 15 let. Okna STABIL spojují tradiční českou řemeslnou kvalitu a špičkové technologie.

Špaletová okna STABIL

VLASTNOSTI ŠPALETOVÝCH OKEN STABIL

Špaletové okno je dřevěné okno tvořené dvěma vnějšími a vnitřními otevíracími křídly. Špaleta je dřevěná část mezi nimi. Dnes jsou špaletová okna instalována především do historických budov. Dnešní špaletová okna zachovávají starobylý vzhled a svými vlastnostmi se díky využití moderních technologií blíží moderním oknům a mohou být využita i v nízkoenergetických domech.

Okna STABIL Záruka 15 let, dlouhá životnost. Dřevěná špaletová okna mají staletími prověřenou životnost. Okna STABIL poskytují nejdelší záruku na trhu a doživotní servis.

Okna STABIL Vzduchotěsnost, vodotěsnost Díky profilované konstrukci rámu a celoobvodovému zafrézovanému těsnění je zajištěna požadovaná vzduchotěsnost a vodotěsnost.

Okna STABIL Protihluková izolace Zvukový útlum je až 45 dB. Špaletovými okny osazujeme především historické fasády starých vil a činžovních domů v původní zástavbě v centrech měst.

Individuální vzhled / REPLIKY

Profily vyrobíme na míru vašich představ. Přiblížíme se i původnímu vzhledu oken, které musí zapadat do historické fasády. Vyrobíme také interiérové obložení, které dotvoří vnitřní prostor v okolí špalet, takže je výsledná podoba věrná původnímu stavu. Velkou výhodnou dřevěných špaletových oken je, že se v případě poškození dají opravit. Díky tomu mohou zůstat v reprezentativním stavu mnohem déle. Vyrábíme rovněž repliky původních špaletových oken včetně všech zdobných dřevěných prvků. Je-li třeba zařídit povolení od příslušných úřadů, tzv. „Závazné stanovisko od Památkářů“, můžete tuto administrativní část činnosti bez obav nechat na nás. Máme zkušenosti s náročnými rekonstrukcemi, které podléhají přísnému dohledu Památkářů.

GRANTY

Na špaletová okna je možné získat granty a dotace. Můžete získat grant od MHMP (Magistrátu hlavního města Prahy) a dotaci NZÚ (Nová zelená úsporám). Zkušení zaměstnanci OKNA STABIL nabízí kompletní vypracování veškeré dokumentace pro podání žádostí a komunikaci s příslušnými úřady. Zpracujeme podklady, projekt a žádosti pro čerpání grantů od MHMP a dotací z programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. Celková výše grantů a dotací dosahuje celkově až 65 % z investičních nákladů za pořízení špaletových oken.

PŘÍSLUŠENSTVÍ je samozřejmostí

Dodáváme také žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu ve špičkové kvalitě a v designu, který ladí s vašimi novými okny.

MISTROVSKÁ PRÁCE – vyrábíme repliky původních špaletových oken včetně všech zdobných dřevěných prvků.

OKNA A FASÁDA ZCELA ZDARMA!

Pokud máte volný půdní prostor nebo byt, tak nám jej nabídněte, jako protiplnění. V případě Vašeho zájmu, poskytneme všechny informace při osobním jednání.

Více o OKNA STABIL

Zdroj foto: Okna STABIL


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.