Stevia...to je přírodní nekalorické sladidlo

Při hubnutí vám již nemusí chybět cukr...přidejte si na chuti do života do pokrmu Stevii a zvýšíte si tak i degustační zážitek, stejně tak jen pro potěšení chuťových buněk! Stevia přírodní sladidlo vás opravdu překvapí svou chutí!

Stevia...to je přírodní nekalorické sladidlo

Tato teplomilná rostlinka Stevia (stevia rebaudiana) známá též jako sladká tráva či medový list obsahuje sladké glykosidové molekuly, především rebaudiosid - nejsladší část stevie. Glykosidy jsou obsaženy běžně v rostlinách, ale ve stevii jsou jedinečné pro jejich neuvěřitelnou sladkost a to všechno bez jediné kalorie.

Stevia nezpůsobuje výkyvy hladiny cukru v krvi, což zabezpečuje vhodnost používání pro diabetiky. Použítí stevie je nekonečné, můžete ji přidat do jídla i do nápojů...kávy, čaje, jogurtu, koktejlů, krémů, salátů apod. Ze sypké Stevie dokonce uvaříte či upečete lahodný pokrm. Stevia pomáhá eliminovat cukry ze stravy a úplně nahrazuje používání umělých sladidel. Kvalitní přírodní sladidla ze Stevie zakoupíte v internetovém obchodě KariKari.cz.


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?