Stylová závěsná křesla oživí interiér a poskytnou místo pro relax

Po náročném dni se každý z nás vidí v pohodlí svého domova u televize nebo s knížkou a hrnkem kávy v ruce. Závěsné křeslo vám pro takový druh relaxu poskytuje ideální místo a navíc originálně dotváří celý interiér. Podle čeho křeslo vybírat, aby bylo stylové a zároveň praktické?

Stylová závěsná křesla oživí interiér a poskytnou místo pro relax

Kam s ním?

Závěsné křeslo je oblíbené nejen pro své pohodlí, ale také pro své nenáročné umístění v interiéru. Bez problémů ho totiž nainstalujete tam, kam se běžné křeslo nevejde. Dá se kolem něj lehce procházet, křesla zavěšená na stojanu během chvíle přemístíte a ta ukotvená ke stropu můžete v případě potřeby sundat a uskladnit.

Zavěsit ke stropu, nebo na stojan?

Většinu závěsných křesel jednoduše ukotvíte ke stropu, k čemuž vám stačí pouze jeden úchytný bod. Další možností je pořízení stojanu, na který křeslo zavěsíte. Takové křeslo můžete v rámci bytu podle libosti přemísťovat a pokaždé si tak najít ideální místo pro odpočinek.

Pozor na nosnost

Pořizujete si křeslo pro sebe nebo se v něm budete houpat společně s partnerem či vašimi dětmi? V každém případě vybírejte křeslo, které je dostatečně prostorné, a především dbejte na uvedenou maximální nosnost. Ta se pohybuje v rozmezí od 90 až do 250 kilogramů.

Závěsné křeslo jako designový doplněk

Závěsná křesla fungují jako originální a zároveň praktické doplňky, která pozvednou celý interiér na novou úroveň. Do modernějších interiérů se hodí závěsná křesla s ocelovou konstrukcí vypletená odolným umělým ratanem, která můžete bez starostí umístit i na zahradu. V bytě s nábytkem z přírodních materiálů se bude vyjímat houpací křeslo z bavlněného vlákna zavěšené na lanech. A pestrobarevné křeslo s pohodlnými polštáři zase spolehlivě prozáří čtenářský koutek v dětském pokoji.

Při hledání toho pravého závěsného křesla do vašeho bytu se inspirujte na Heurece. Na prvních místech objevíte produkty, které podle hodnocení lidí patří k těm nejoblíbenějším. Pro lepší představu o konkrétním produktu si nezapomeňte pročíst i recenze lidí, kteří si dané křeslo pořídili před vámi a měli už tu možnost ho vyzkoušet.


Mohlo by vás zajímat

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.

Venkovní terasa, tipy a triky

Venkovní terasa, tipy a triky

Plánujete nebo máte venkovní terasu? Co by na ní nemělo chybět? Venkovní terasa je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a setkávání s rodinou a přáteli. Je to prostor, kde si můžete vychutnat příjemné počasí a přitom zůstat v pohodlí svého domova. Vytvořte si dokonalou venkovní terasu, která bude sloužit jako oáza klidu a pohody pod širým nebem.