Webinář: Jak zabezpečit problematické prostory jako jsou střechy, hlavní uzávěry a elektrické rozvaděče v objektech SVJ

Jak zabezpečit problematická místa v rámci objektu SVJ nebo družstva? Jak se chránit před vandalismem a předcházet škodám z důvodu neodborné manipulace s jističi a uzávěry. To vše se dozvíte na našem dalším webináři.

Webinář: Jak zabezpečit problematické prostory jako jsou střechy, hlavní uzávěry a elektrické rozvaděče v objektech SVJ

Téma: Jak zabezpečit problematické prostory jako jsou střechy, hlavní uzávěry a elektrické rozvaděče v objektech SVJ

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Petr Veselý

Den: středa 18. 1. 2023

V čase: 17:30 - 18:00

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé,

portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem které jsme si připravili v letošním roce je na téma „Jak zabezpečit problematické prostory jako jsou střechy, hlavní uzávěry a elektrické rozvaděče v objektech SVJ“. Téma společných prostor je stále aktuální a nyní ještě nabývá na významu vzhledem k nárůstu cen energií, produktů a služeb pro SVJ/BBD a zvyšujícímu se počtu nájemníků na úkor vlastníků bytových jednotek a tím pohybu “cizích” osob ve společných prostorách. Tématem Vás provede Petr Veselý odborník v oblasti technických prostředků pro zabezpečení budov.

Agenda webináře:

  • Zamezení přístupu nežádoucích osob do společných prostor SVJ nebo Družstva a jak na to.
  • Rozdělení prostředků pro kontrolu vstupu a jejich výhody nebo nevýhody?
  • Problematická místa v objektech SVJ a Družstva jaké jsou a jak je zabezpečit?
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen výborům, správcům, členům SVJ, kteří chtějí udělat něco pro bezpečnost jejich domu a nechtějí se spoléhat pouze na pojistné plnění ze strany pojišťoven.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 17. 1. 2023 do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Petr Veselý.


Medailonek o přednášejícím:

Petr Veselý, Homeconnect

Petr Veselý působí v oboru zabezpečení budov již 21 let a vlastní koncesi na „poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob“ vydanou v roce 2008. Za tuto dobu vystřídal řadu renomovaných firem v oboru a zúčastnil se řady velkých projektů. Mezi ty nejzajímavější reference patří projekt zabezpečení Šlechtovy restaurace ve Stromovce v Praze, realizace zabezpečení jedno a dvou přepážkových poboček České pošty po celé ČR, projekce a realizace „Komplexního bezpečnostního systému“ pro pražské metro. Nyní také působí jako člen výboru SVJ v bytovém domě v Praze.

Krátce o projektu Homeconnect

Vlastní projekt který si bere za cíl informovat širokou veřejnost o aktuálních trendech v oblasti zabezpečení objektů a následných službách. Již v roce 2009 kdy začal tento projekt fungovat s podporou renomovaného izraelského výrobce zabezpečení firmy Electronics Line 3000 Ltd. prosadil nasazení moderních technologií pro zabezpečení vybraných pracovišť České pošty. Tyto systémy fungují dodnes.

Na tržišti portálu sousede.cz Homeconnect a jeho služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?