Webinář: Profesionální správa bytových domů a bytů

Téma: Jak na správu bytu z dědictví, vypořádání SJM nebo podílového spoluvlastnictví?

Webinář: Profesionální správa bytových domů a bytů

Téma: Profesionální správa bytových domů a bytů

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Jiří Kratochvíl

Den: středa 22. 2. 2023

V čase: 17:30 - 18:00

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé,

portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem které jsme připravili v letošním roce je „Profesionální správa bytových domů a bytů, aneb jak na správu bytu z dědictví, vypořádání SJM nebo podílového spoluvlastnictví“ toto téma je stále aktuální. Profesionální správa nemovitosti je jiný pohled na správu majetku SVJ/BD potažmo podaná ruka vlastníkům, kteří majetek zdědí popřípadě získají po vypořádání SJM nebo podílového spoluvlastnictví a nechtějí se o něj starat a mít všechny zákonné povinnosti splněny. Tématem Vás provede Jiří Kratochvíl, který má svěží pohled na správu z pohledu developmentu, realitního trhu i vlastní správy nemovitostí.

Agenda webináře:

  • Pro koho je služba vhodná?
  • Přínos pro SVJ a družstva
  • Přínosy pro individuální FO/PO
  • Správa majetku z Dědictví, Vypořádání majetku ze SJM, Podílové spoluvlastnictví
  • Jak na správu více nemovitostí, když chci předat správu
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen výborům, ale i členům SVJ, kteří se chtějí blíže seznámit s tématem profesionální správy i jak pracovat s bytovými jednotkami o vypořádání SJM nebo dědictví.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 21. 2. 2023 do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Jiří Kratochvíl.


Medailonek o přednášejícím:

Jiří Kratochvíl, zakladatel a spolumajitel NeoFlow, se v oblasti nemovitostí pohybuje od roku 2012, kdy koupil svůj první investiční byt. Od té doby získal zkušenosti v oblasti obchodu, developmentu, nákupu investičních bytů pro investory či vlastní potřebu. Následovala správa svěřených nemovitostí, jednání s nájemníky, zástupci SVJ i státní samosprávou. V oblasti vzdělávání prošel množstvím kurzů a získal nutná osvědčení. (Např. profesní osvědčení z ministerstva místního rozvoje o výkonu realitního makléře). Osvojil si krizové vyjednávání a získal zkušenosti s vedením týmů a tvorby projektů v oblastech realitního developmentu a obchodu.

Medailonek o společnosti:

Společnost NeoFlow byla založena v 2019 za účelem nákupu a správy vlastních nemovitostí. Už během prvního roku se však začaly kupit žádosti o pomoc se správou nemovitostí třetích stran, proto se majitelé rozhodli rozšířit zaměření a společnost se rozrostla do holdingové podoby, kdy dnes již kromě profesionální správy nemovitostí či poradenství nabízí i kompletní účetní služby.

Na tržišti portálu sousede.cz NeoFlow a jeho služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Moderní řešení detekce úniku plynu v bytových jednotkách

Přestože v České republice žádný zákon nenařizuje povinnost detekovat nebezpečné plyny v domácnostech, je instalace detektorů důrazně doporučována. Obzvláště pak v bytových domech představuje únik plynu riziko nejen pro obyvatele dané bytové jednotky, ale celého domu.

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Domy s vlastní kotelnou mohou ušetřit desítky tisíc na DPH. Mnoho domů o tom neví, nebo se bojí změny?

Teplo je již řadu let zařazeno ve snížené sazbě DPH 10 % resp. 12 % od roku 2024, naproti tomu plyn a elektřina nakoupené samostatně jsou v základní sazbě 21 %. Všechny centrálně vytápěné domy nakupují vytápění a teplou vodu s nižší sazbou DPH než bytové domy s vlastní kotelnou, které si nakupují plyn či elektřinu sami. Může váš dům také ušetřit?