Webinář: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Pozvánka na webinář na téma "Změna legislativy - Zákon o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem vyhrazených technických zařízení v aplikaci pro bytové domy"

Webinář: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Téma: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Vladimír Baletka

Den: pondělí 31. 10. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, technici,

připravili jsme si pro vás webinář, který se zaměřuje na nové povinnosti vyplývající ze zákona 250/2021 Sb, který vyšel v platnost 1. 7. 2022.

Téma “ Změna legislativy, Zákon 250/2021 sb, o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem vyhrazených technických zařízení v aplikaci pro bytové domy se může jevit jako nesouvisející s bytovou správou a odpovědností statutárů. Opak je ovšem pravdou a proto jsme si pozvali odborníky, kteří nám osvětlí změny, které nastaly v oblasti bezpečnosti práce a budou se přímo dotýkat stylu práce, nových zákonných nároků a s tím související odpovědnosti statutárů.

Ve webináři se zaměříme na zákonné povinnosti a necháme i prostor pro vaše dotazy.

Agenda webináře:

  • Změna legislativy týkající se vyhrazených technických zařízení
  • Základní atributy zákona 250/2021 Sb. o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem VTZ
  • Co je a co není VTZ podle nové legislativy
  • Jednotlivé právní předpisy k VTZ:
    • elektrické
    • plynové
    • tlakové
    • zdvihací zařízení
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen jak statutárům tak technikům správců, kteří si chtějí osvěžit téma a šíři úkonů, se kterými je nutné počítat.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář
do 30. 10. 2022 do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Vladimír Baletka


Medailonek o přednášejícím:

Vladimír Baletka: Za více než 20 let praxe na středních a vyšších manažerských pozicích ve firmách s ročním obratem od 100.mil.Kč
až do 1,0 mld. Kč jsem získal poměrně velké množství praktických zkušeností s nastavováním funkčních firemních procesů při souběžné optimalizaci provozních nákladů a pod podmínkou respektování ekonomických možností firmy. Zkušenosti získané dlouholetou praxí uplatňuji v oboru Facility management – správy budov a majetku s velkým důrazem na oblast BOZP a VTZ a navazující legislativu.

Medailonek o společnosti: Společnost EASYFM se snaží zavádět jednoduchý facility management, získávaný s KLIDEM. SW KLID je naše softwarová aplikace pro správu, údržbu majetku a facility management. Primárním cílem naší práce u klientů je nastavení systému ochrany před trestně-právní a objektivní odpovědností v oblasti správy majetku. Díky KLIDU a zavedenému systému legislativních povinností získají naši klienti systém ochrany organizace, statutárních zástupců a odpovědných zaměstnanců před riziky plynoucími z nedodržování legislativních povinností. Samozřejmě s tím souvisí i popisy pracovních míst, zpracování veškerých směrnic, procesů atd.

Na tržišti portálu sousede.cz EASYFM a jejich služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat