Jak využít aktuální pokles cen energií ?

Vaše příležitost s e-aukčním portálem

Jak využít aktuální pokles cen energií ?

Aktuální situace na energetickém trhu přináší jedinečnou příležitost pro všechny vlastníky bytových jednotek a členy SVJ. Díky výraznému poklesu cen energií, který je důsledkem zvýšeného přítoku plynu z Ruska, jsou svědky nejnižších cen za poslední tři roky. Tento trend nabízí ideální okamžik pro uzavření nových smluv a využití mimořádně nízkých cen.

V reakci na současné změny na trhu, e-aukční portál, dlouholetý partner webu sousedé.cz, nabízí vlastníkům bytů a SVJ unikátní služby pro využívání výhodných tržních cen. Poskytuje komplexní analýzu stávajících smluv a cenu za spotřeby elektřiny a zemního plynu, aby našel nejefektivnější cesty k úsporám. Přizpůsobené strategie a odborné poradenství pomáhají získat optimální podmínky pro energetické potřeby klientů.

Cílem je zajistit klientům co nejvýhodnější smluvní podmínky. Díky nezávislému postavení a hromadným poptávkám je e-aukční portál schopen efektivně jednat s dodavateli energií a dosahovat podmínek, které jsou přínosné pro spotřebitele. Zaručuje stabilní ceny energií po celou dobu trvání smlouvy, čímž chrání finance klientů před nečekaným nárůstem nákladů. Právní oddělení pečlivě dohlíží na všechny aspekty smluv, aby byla práva klientů vždy chráněna a aby získali co nejlepší možnou dohodu.

Pro bezplatnou analýzu ceny a smluvních podmínek je možné kontaktovat e-aukční portál telefonicky nebo e-mailem. Pro více informací nebo přihlášení do hromadného výběrového řízení o bezkonkurenční ceny, navštivte sekci na tržnici webu sousedé.cz.

Kontakt: 737 566 598, 774 626 909

Web: https://e-aukcniportal.cz/

Pobočka: Komenského 103, Nové Město nad Metují, 54901

Vývoj cen – grafy

elektrina Kurzy.cz, Graf vývoje ceny elektřiny, dostupné online plyn _Kurzy.cz, Graf vývoje ceny zemního plynu, dostupné online

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

Obnažená realita. Tepelná čerpadla peníze nešetří

Obnažená realita. Tepelná čerpadla peníze nešetří

Rostoucí ceny energií přiměly v uplynulých letech bytová družstva a společenství vlastníků jednotek zamýšlet se nad úsporami v dodávkách tepla. Toho využili prodejci tepelných čerpadel, kteří začali předkládat nabídky s údajně úžasnými úsporami.