Turistika.cz zaujala další odbornou porotu

Unikátní internetový projekt Turistika.cz získal další odborné ocenění. Na cestovatelském festivalu Tour Region Film 2012 získala Turistika.cz v konkurenci dalších 68 projektů z ČR i zahraničí 2. místo v kategorii MULTIMEDIA. Kompletní výsledky najdete na stránce www.tourfilm.cz/cz/pro-media/vysledky-tour-region-film-2012.

Turistika.cz zaujala další odbornou porotu

Stránky Turistika.cz jsou širokou platformou, kde zkušení turisté a cestovatelé sdílejí své zážitky a zkušenosti z cest. Od roku 2008 se do stránek zaregistrovalo 42.000 lidí a měsíčně zde hledá inspiraci na své cesty více než 400.000 turistů a cestovatelů.

Cena festivalu Tour Region Film 2012 pro Turistika.cz

V čem je Turistika.cz výjimečná?

Autoři článků, kteří pravidelně na stránky přispívají, dostávají část peněz ze zisku celého projektu. Díky partnerům webu, jako jsou České Dráhy, zdravotní pojišťovna OZP, společnost Generali nebo Německá turistická centrála si už přispěvatelé mezi sebe rozdělili více než 500.000,- Kč. Dalších několik tisíc korun putuje každý rok na podporu charitativních projektů.

Za tento jedinečný systém content managementu už projekt Turistika.cz získal hlavní cenu na prestižní soutěži Internet Effectiveness Awards 2010.

Na stránkách Turistika.cz je popsáno více než 45.000 míst z celého světa, 5.500 tipů kam na výlet s praktickými informacemi o stravování a ubytování nebo třeba 2.000 cestopisů. Unikátní obsah ze stránek odebírají významné další weby, jako například Mapy.cz, portál ČD.cz, Hotely.cz a další.

Petr Tomek (zcela vlevo) a Jiří Pilnáček (zcela vpravo) přebírají cenu


Mohlo by vás zajímat

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?