Usnadněte si provoz SVJ: technologie vyřeší parkování i bezpečný přístup

Ukočírovat chod SVJ je práce na plný úvazek. Nejtěžší bývá zajistit parkování pro všechny, zabezpečit přístup do společných prostor a zároveň zamezit vandalství. V poslední době se k tomu přidalo i trápení s pronajímateli Airbnb. Jak zajistit perfektní chod všeho, ale zároveň nevyhořet? Odpověď vás potěší: stačí jediná technologie.

Usnadněte si provoz SVJ: technologie vyřeší parkování i bezpečný přístup

Jaké problémy trápí současné SVJ nejvíce?

Naši klienti nejčastěji řeší následující obtíže:

Jak vyřešit přístup do společných prostor? Očividné řešení je rozdat všem osobní klíče. Ty se ale často ztrácí a jejich obnova stojí čas a peníze.

Jak zamezit vandalství? Poškození společných prostor je časté i v lepších objektech. Viník se těžko hledá, oprava bývá finančně náročná.

Jak efektivně organizovat společné parkování? Jen málokteré SVJ má dostatek parkovacích míst pro všechny rezidenty. Zabránit chaosu, hádkám a nefér zabírání stání je často nadlidský úkol.

TIP: Potýkáte se jako SVJ s problémem, který zde nezazněl? Sjednejte si konzultaci s Keyguru, na které najdete řešení na míru.

Všechny obtíže mají společný původ i řešení

Pokud se nad nimi zamyslíte, zjistíte, že se dají zredukovat na otázku, jak bezpečně a efektivně předat rezidentům přístupové klíče nebo karty. Ideálně bez lidské recepce, kterou je těžké a drahé provozovat 24/7, ale zároveň s maximálním dohledem a bez náročné údržby. Jak všechny tyto aspekty zvládnout „jednou ranou”? Elegantní řešení vymyslela technologická firma Keyguru.

Klíče nebo kartu předá automatický Keyguru box, management vstupů zajistí GateKeeper

Keyguru svým klientům nabízí dva efektivní nástroje, které spolehlivě a automaticky řeší všechny výše zmíněné problémy:

Elektronický Keyguru box je skvělým pomocníkem při předávání klíčů a karet. Otevře se jen po zadání speciálního kódu. Jako majitel obdržíte upozornění o jakékoliv manipulaci, díky čemuž zpětně dohledáte, kdy a kdo box otevřel a kdy do něj klíč/kartu zase vrátil. Díky tomu vždy víte, u koho hledat ztracené kusy, plus máte jasný důkaz pro případné vymáhání finanční náhrady. Boxy fungují zcela automaticky 24/7 a jsou energeticky, prostorově i finančně úsporné.

keyguru Nenápadný, ale maximálně účinný. V Pražském SVJ Karlín Keyguru box organizuje sdílené parkování.

Zařízení GateKeeper je pak expertem na situace, kdy potřebujete zajistit bezpečný vstup do objektu nebo místnosti. Otevře jen tomu, kdo zná kód, a zároveň si vede pečlivou evidenci, ve které vždy dohledáte poslední návštěvu. Pokud za sebou zanechala nějaké škody, jste maximálně právně zajištěni.

KEYGURU GateKeeper pomáhá Penzionu Palouček zajistit automatický noční check-in bez lidské recepce. Spoléhají se na něj, i když personál onemocní.

TIP: Keyguru box i GateKeeper pomohli vyřešit trable se sdíleným parkováním, plně automatickým provozem recepce nebo s přístupem na společnou terasu. Objevte jejich příběhy!

Dokáží Keyguru box a Gatekeeper harmonizovat i soužití s Airbnb?

Airbnb neboli krátkodobý pronájem bytů turistům, dělá vrásky nejednomu SVJ. V budově se pravidelně pohybují cizinci, zabírají parkovací místa a vznikají obavy o bezpečnost a rušení pořádku.

SVJ nesmí Airbnb zakázat, v praxi je vše o domluvě. Navrhnout pronajímateli Keyguru box, proto může být tou nejlepší cestou, která uspokojí obě strany:

  • Keyguru box nahradí klasické zámkové key-boxy, které nejenže hyzdí fasádu, ale zároveň nejsou vůbec bezpečné. Dají se snadno vykrást, čímž pachatel získá klíče od všech bytů i celé budovy. Keyguru box je naopak maximálně bezpečný a vypadá mnohem lépe. U vchodových dveří ho navíc snadno nahradí minimalistický GateKeeper.
  • Díky evidenci v Keyguru boxu budete vždy vědět, kdo se v budově pohybuje. Tím si pojistíte případné vymáhání škod.
  • Rezervace klíčů online a snadný přístup na kód zajistí maximálně hladký chod ubytování. Na chodbě nebude nikdo bloudit ani rušit sousedy.

Keyguru box a Gatekeeper pomáhají SVJ i rezidentům fungovat maximálně efektivně, s minimálními náklady. Získejte jejich výhody ještě dnes

Chci Keyguru box

Zdroj foto: KeyGuru

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

Obnažená realita. Tepelná čerpadla peníze nešetří

Obnažená realita. Tepelná čerpadla peníze nešetří

Rostoucí ceny energií přiměly v uplynulých letech bytová družstva a společenství vlastníků jednotek zamýšlet se nad úsporami v dodávkách tepla. Toho využili prodejci tepelných čerpadel, kteří začali předkládat nabídky s údajně úžasnými úsporami.