Webinář: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Pozvánka na webinář na téma "Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD"

Webinář: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Téma: Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Eva Andrle

Den: středa 23. 11. 2022 (termín přesunut z důvodu nemoci na 4.1.2023)

V čase: 16:30 - 17:30 (čas posunut na 17:30-18:30)

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé,

portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Tentokrát jsme zvolili téma “ Jak získat přehled a kontrolu nad využíváním společného majetku v SVJ/BD”. Tématem Vás provede Eva Andrle, majitelka společnosti KeyGuru, která se zabývá velmi praktickým řešením obsluhy samoobslužných boxů. Nevíte jak nakládat s klíči od společných prostor, parkovacích stání nebo se vám nekontrolovaně potulují lidé z pronájmů bytů po domě? Přijďte na webinář a získejte info jak na řešení těchto situací.

Agenda webináře:

  • Předávejte parkovací karty nebo klíče od sdílených prostor pomocí samoobslužných boxů. V jakoukoliv denní nebo noční dobu. Celý proces zjednodušíte a navíc získáte elektronickou evidenci o využívání společného majetku.

  • Příklad z praxe, SVJ Breitfeldova v Karlíně, box na předání čipů od parkovací brány

  • Využití boxu jako profesionální řešení a kontrolu nad airbnb pronájmy v bytovém domě

  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen výborům, správcům, členům SVJ, kteří se chtějí seznámit s tématem společného využívání majetku, kontrolou a evidencí.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 22. 11.2022 (termín posunut do 3.1.2023) do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Eva Andrle


Medailonek o přednášejícím:

Eva Andrle CEO a majitelka Keyguru, má na starosti rozvoj projektu a spokojenost zákazníků i uživatelů s produkty. Je nadšená když najde nový segment, kde jejich boxy mohou fungovat a pomáhat. Pro SVJ vidí příležitost v usměrnění a kontrolu nad airbnb v budově, kontrolu nad vstupem do zrekontruovaných (drahých) částí budovy a nebo řešení sdílení parkovacích míst v budově.

Krátce o společnosti Keyguru:

Keyguru je technologický startup vyrábí a vyvíjí systém na předávání klíčů, čipů a jiných drobných předmětů. Díky jednorázově vygenerovanému unikátnímu kódu se může jak regulovat vstup do prostor tak zajistit předání předmětu v boxu.

Na tržišti portálu sousede.cz společnost Keyguru a její služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?