COMEBACK

Comeback původní česky sitcom televize Nova. Český komediální seriál se poprvé na obrazovkách TV televize Nova objevil v září roku 2008.

COMEBACK

Comeback se stal od roku 2008 nejpopulárnějším seriálem televize Nova a stále si získává více a více fanoušků u televize i na Internetu. Ve stejném roce vyhrál třetí místo za nejoblíbenější pořad v anketě ANNO 2008 TV televize Nova. Ve stejné anketě ANNO 2008 představitel „Ozzáka“ Martin Dejdar byl zvolen „mužem roku“. O rok později seriál Comeback své umístění zopakoval.

A o čem seriál Comeback vlastně je? Sitcom vypráví příběh, jak už bylo řečeno, bývalé disko hvězdy Tomáše Pacovského (Tommi Paci), který nyní vlastní hudební obchod s deskami a společně se svým bratrem Ozzákem vychovávají Paciho dceru Ivu. Iva má za nejlepší kamarádku Sašu, dvojče Lexy, jejichž matka Simona vlastní „Hospodu u Jezevce“,která je nejoblíbenějším místem Ozzáka. Simona zároveň jejich sousedkou a její děti, dvojčata Saša a Lexa, jsou díky této situaci u Pacovských více než doma. Saša a Iva jsou nejlepší kamarádky a řeší problémy dospívajících děvčat, respektive hlavně Saša, která má pocit, že je pro všechny okolo neviditelná. Lexa, její bratr, je také hudební nadšenec, stejně jako svérázny Ozzák, který se stal Lexovým vzorem. Lexa navíc miluje Ivu, Ozzákovu neteř. A v neposlední řadě je tu Marcelka, fanynka Tomiho Paciho, která se stará o jeho obchod a pracuje zde jako prodavačka. Comeback se díky svému humoru, který přímo vymyšlen na české prostředí stal kultovním seriálem. Ozzák je legendární postava -hlavně pro milovníky piva a hospodské zábavy.

Postavy seriálu:

Tomáš Pacovský alias Tomi Paci (Tomáš Matonoha) – bývalá disko hvězda, zpěvák z přelomu osmdesátých a devadesátých let 20. století. Otec Ivy Pacovské.

František Pacovský alias „Ozzák“ (Martin Dejdar) – bratr Tomáše Pacovského, miluje pivo a své černé křeslo v obýváku a samozřejmě Ozzyho Osbourna a metalovou hudbu, je hlavní postavou seriálu

Iva Pacovská (Kristýna Leichtová) – dcera Tomáše Pacovského vychovávána otcem bez matky

Marcelka Divićová (Dana Batulková) – prodavačka v Tomášově obchodě s hudebními nosiči, Marcelka je velkou fanynkou Paciho

Alexandr Bůček alias Lexa (Matouš Ruml) – bratr Sašy

Alexandra Bůčková alias Saša (Marie Doležalová) – sestra Lexy

Simona Bůčková (Simona Babčáková) – matka Sašy a Lexy

V seriálu Comeback se objevilo monoho zvláštních, speciálních hostů:

Karel Gott (hraje sám sebe), Stanislav Hložek (hraje sám sebe), Helena Vondráčková (hraje sama sebe), Vlatimil Harapes (hraje sám sebe), Marek Vašut (hraje sám sebe), Tomáš Hanák (hraje Zorana Diviće – manžela Marcelky Divićové), Lucie Hadašová (hraje dívku z časopisu), skupina Brutus (hrají sami sebe), Zuzana Bydžovská (hraje Pivušku), Pavla Tomicová (hraje sama sebe), Lucie Borhyová (hraje matku Vašutova syna) a mnoho dalších.

Hlavním scénaristou seriáku je Tomáš Baldýnský.

Comeback...znělka, 1ní série Comeback...znělka, 2há série


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.