Nepotřebné věci nevyhazujte, můžete je snadno darovat lidem v okolí

Nabídněte své nepoužívané věci na VsezaOdvoz.cz a zájemci se vám ozvou ještě ten den. Pak si vše odvezou a vy ušetříte čas i námahu a uděláte radost sousedům v okolí.

Nepotřebné věci nevyhazujte, můžete je snadno darovat lidem v okolí

Máte doma věci, které už nepoužíváte, ale nechcete je vyhodit? Například jste si pořídili novou televizi, pohovku či vám děti vyrostly z oblečení? Těmto věcem můžete dát nový život! Spousta lidí ve vašem okolí právě takové věci shání, a proto jen stačí jim o nich dát vědět na vsezaodvoz.cz.

Server VšezaOdvoz běží již šestým rokem a je největším tržištěm v České republice, kde si lidé navzájem darují věci, které již nevyužijí. Nejvíce se darují věci z domácnosti jako nábytek, velké i malé elektrospotřebiče, oblečení, ale i stavební materiály. Pestrost nabídek ale sahá od poloprázdných laviček od šamponu až po krásné klavíry nebo třeba i celé chaty připravené k demontáži.

Vše na webu je zdarma a funguje to jednoduše. Stačí jen vložit inzerát a zájemci se vám obvykle ozvou ještě ten den a domluví se s vámi na převzetí. Nemusíte tak věci nikam tahat a ještě tak uděláte radost sousedovi z okolí a prospějete přírodě.

Určitě doma či ve sklepě najdete věci, které vám jen zabírají místo, ale jiným lidem ještě přijdou vhod. Zkuste jim dát druhou šanci a darujte je na vsezaodvoz.cz.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.