POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Vážení čtenáři,

Je nám milou povinností Vás pozvat na tématicky velmi zajímavou konferenci, která nese název H2 HEATING 2023.

Cílem konference je poskytnout ucelený přehled o probíhajících nebo připravovaných projektech v oblasti vytápění vodíkem, s důrazem na co možná nejdetailnější technické informace. To umožní účastníkům konference vytvořit si detailnější představu o technických možnostech využití vodíku pro vytápění.

Konference se uskuteční ve středu 31. května 2023

Kde: ve WELLNESS HOTEL STEP (Praha)

Kdy: 09:00 – 17:30 hod.

Konference je zaměřena na využití vodíku pro částečnou nebo úplnou náhradu zemního plynu v energetických spalovacích zdrojích, přičemž těžiště programu je zejména v oblasti vlastního spalovacího procesu a odvodu zplodin, především z pohledu finálního uživatele. V programu konference vystoupí zástupci státní správy, neziskových organizací působících v oblasti vodíku, zástupce ČPS, zástupci distribučních sítí, výrobci H2 ready spotřebičů a dalších vodíkových technologií.

Konference je dělena do tématických bloků:

  1. blok: H2 STRATEGIE
  2. blok: H2 V PRAXI – co se připravuje v ČR
  3. blok: H2 V PRAXI – zkušenosti ze zahraničí
  4. blok: H2 TECHNOLOGIE

Můžete se těšit na zvučná jména z oboru:

Petra Mervarta, zmocněnce ministra průmyslu a obchodu pro vodíkové technologie, Petra Krejčího, NET4GAS, Tomáše Matušku, Univerzitní centrum energeticky efektivních budov ČVUT v Praze, Martina Weisse, ČPS a další

Vstupné na konferenci: 950 ,- Kč / os. (včetně občerstvení a obědu)

Registrace na konferenci je dostupnná na: www.H2HEATING.cz Více informací na tel. č. 725 504 736 nebo e-mailu: info@apoks.cz Partneři Obchodního partnera APOKS najdete v tržišti firem ZDE.

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat