Odborná konference pro předsedy a výbory SVJ/BD

Srdečně vás zveme na jedinečnou odbornou konferenci pro předsedy a výbory SVJ/BD – o novinkách, trendech a možnostech, jak moderně a hlavně účinně zabezpečit váš bytový dům a veškeré jeho části, společné prostory, apod.

Odborná konference pro předsedy a výbory SVJ/BD

Na konferenci pod záštitou Ministerstva vnitra ČR vystoupí vedle Cechu MZS-ČR (pověřeného odborného garanta mechanického zabezpečení objektů pro ČR) také renomovaní policisté z řad specializovaného útvaru kriminálního vyšetřování majetkové trestné činnosti – s mnoha praktickými radami a zkušenostmi.

Odborná konference se koná při příležitosti mezinárodního veletrhu FOR ARCH 2019 – ve čtvrtek 19. 9. 2019, na výstavišti Letňany PVA EXPO – Vstupní hala II, konferenční sál č. 1.

VSTUP JE ZDARMA včetně zajištěného občerstvení a odborných materiálů.

Registrací získáváte také volnou vstupenku na veletrh!

Těšit se můžete i na praktické ukázky řešení a produktů zabezpečení domů, bytů a společných prostor – zejména přístupových systémů (klíčových, čipových apod.) na cechovním stánku Poradenské centrum Bezpečná země – hned po konferenci. Zde se také setkáte s odborníky z řad členů CMZS, kteří doporučí a nabídnou konkrétní řešení a jeho různé varianty.

Součástí konference je také představení nově rozšířené mobilní aplikace Zabezpečte se! Chraňte majetek sobě i svým sousedům. Tentokrát se zaměřením na bezpečnost bytových domů, jejich okolí a kritická místa opakovaných násilných vnikání/vloupávání do objektů a tím poškozování majetku SVJ/BD i krádeží. Aplikaci bude možno stáhnout rovněž na stánku.

Letos poprvé na společném stánku vystavujeme i my. Máte-li dotazy či potřebujte pomoc s uživatelským rozhraním, anebo prodiskutovat Vaše záležitosti s SVJ – přijďte za námi, rádi poradíme, odkážeme na odborníky. Budeme zde také distribuovat stříbrné a zlaté samolepky Sousedé.cz, pro označení Vašeho domu. Těšíme se na Vás

REGISTRACI NA KONFERENCI PROVEĎTE VČAS ZDE, KAPACITA MÍST JE OMEZENA.

Vyhrajte za vyplnění dotazníku na konferenci pozornost od Sousedů! Těšíme se na vás!

Sousedé.cz


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.