Sousedé.cz spustí mobilní aplikaci v novém kabátu

Spouštíme novou aplikaci. Bude pro Vás připravena v průběhu měsíce dubna a stáhnout si ji budete moci přímo z našich stránek.

Sousedé.cz spustí mobilní aplikaci v novém kabátu

Od posledního redesignu v roce 2020 jsme na našem portálu nabízeli nativní mobilní aplikaci pro operační systémy Android a Apple, kterou již stáhlo a používá tisíce našich uživatelů. Aplikaci se snažíme neustále rozvíjet a zlepšovat tak její funkčnosti, protože chceme, aby byla pro všechny uživatele co nejefektivnější.

Nicméně, nativní aplikace může mít některá omezení, jako je zúžená funkčnost a vysoké náklady na vývoj a údržbu. Proto jsme se rozhodli pro zásadní krok a už brzy přejdeme na novou technologii. Od dubna 2023 spustíme aplikaci v režimu PWA (Progresivní webové aplikace), což přinese mnoho výhod pro naše uživatele.

Díky PWA dostanete veškeré funkčnosti, které jsou k dispozici na našem webu, včetně hlasování, nástěnky, dokumentů, právní poradny a dalších, a to bez omezení. Aktualizace budou rychlejší, protože vše, co přidáme na web, se okamžitě projeví i v mobilní aplikaci. PWA také usnadní stažení aplikace, protože ji lze stáhnout přímo z webového prohlížeče, bez návštěvy App Store nebo Google Play. Aplikace bude fungovat i offline, ačkoli bude mít nějaká omezení.

Momentálně dokončujeme vývoj a přípravu manuálů pro jednotlivé operační systémy, abychom uživatelům umožnili snadné používání aplikace ve webovém prohlížeči. Nová aplikace bude spuštěna zhruba po Velikonocích a bude k dispozici ke stažení přímo z našich stránek. Dosavadní nativní aplikace budou podporovány do 31. května 2023 a poté je již nebudeme aktualizovat.

Rádi bychom vás však ujistili, že budeme i nadále pracovat na dalším rozvoji aplikace a portálu a o všech novinkách vás budeme průběžně informovat. Pokud byste měli nějaké dotazy nebo technické problémy, neváhejte nás kontaktovat na naší technické zákaznické podpoře na domovnik@sousede.cz, diskutujte s námi na Facebooku, nebo přes našeho sousedského chatbota na stránkách.

______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT:


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.