Omezení spojená s koronavirem staví hranice mezi sousedy. Komunikujte on-line na sousedé.cz

Téměř každým dnem přibývají nová opatření vlády snažící se o co nejmenší kontakt lidí mezi sebou. Koronavirus je stále hrozbou a je skvělé vidět, že občané jsou čím dál zodpovědnější a snaží se dodržovat odstupy od ostatních. Bohužel se ale zároveň vytrácí možnost komunikace. Lidé se nescházejí, nediskutují, nevycházejí z bytů, nepotkávají se... Bezpečnou komunikaci nabízí sousedé.cz!

Omezení spojená s koronavirem staví hranice mezi sousedy. Komunikujte on-line na sousedé.cz

Sledujte dění v domě, buďte v obraze!

Ať už jste malá bytovka nebo panelák s desítkami bytů, je dobré vědět, co se ve vašem SVJ či BD děje. Sice se nesmíte sejít osobně, ale nikdo vám nezakazuje komunikovat online. Díky mobilní apce zjistíte vše hned a nemusíte čekat na příchod z práce a přečtení papírové nástěnky v přízemí. Je prostě důležité být v obraze. A pokud jste toho schopni, tak i pomoci svým sousedům.

S námi podvodníkům nenaletíte

Máte své příbuzné daleko a nejste schopni jim zajistit častou pomoc? Založte s nimi profil na sousedé.cz a domluvte se se sousedy na potřebné pomoci. Ať už půjde o nákup do domácnosti nebo např. vyvenčení pejska či kočičky. Staří lidé jsou důvěřivější ke známým tvářím, proto si raději nechají pomoct od sousedů než od někoho úplně cizího. Díky sousedé.cz víte s jistotou, že jde o pravé sousedy, jelikož je tento portál plně zabezpečený v rámci GDPR.

Moje babička bydlí v Brně, to je pět hodin jízdy. Díky tomu nejsem schopna jí denně pomáhat s venčením pejska a zajišťovat pravidelně nákup. Rozhodla jsem se proto navštívit ji s notebookem. Vytvořili jsme profil na sousedé.cz, našli jsme její SVJ a připojili se. Na nástěnku jsme napsali, že potřebujeme pomoc s venčením, a hned se ozvalo několik sousedů s nabídkou, že rádi pomohou. Babička sama nikomu neotvírá, ale takto se jí díky sousedé.cz dostává pomoci, kterou velmi potřebuje,“ svěřuje se Zlata Botero, jednatelka sousedé.cz.

Poruchy v domě vyřešíte online bez nutnosti osobního setkání

Co dělat, když vám v domě něco přestane fungovat? Obcházet sousedy není zrovna vhodné... S mobilní aplikací sousedé.cz poruchu jednoduše vyfotíte, nahrajete na zabezpečené stránky vašeho SVJ/BD a informace se tak ihned dostane ke všem jeho členům. Předseda SVJ/BD navíc danou informaci rovnou předá firmě k opravě a ta zajistí odborníka na odstranění závady. Vše online, jednoduše a zdarma.

Řekněte o sousedé.cz i ostatním

Hodně lidí má strach z online komunikace, ale na sousedé.cz se bát nemusí. Prostor je plně GDPR zabezpečený a je tak vhodný nejen pro komunikaci v SVJ nebo BD, ale i pro zájmové skupiny nebo třeba spolužáky. Komunikujte spolu a řekněte o sousedé.cz i ostatním – nikdy nevíte, komu se budou sousedé.cz hodit.


Mohlo by vás zajímat