Poslední měsíc soutěže o nábytek za 100 tisíc.

Musím se s vámi podělit o tip na soutěž o docela dost nábytku za několik fotek a následní hlasování. Jak na to?

Poslední měsíc soutěže o nábytek za 100 tisíc.

Eshop MT-nábytek od srpna pořádá tříkolovou soutěž, jejíž poslední úroveň byla zahájena na začátku října a na jeho konci bude ukončena. O co v ní jde?

Pokud máte pěkný doma pěkně řešený interiér nebo zajímavý nábytek, stačí jej nafotit a nasdílet na vlastní profilna stránkách eshopu. Každý může nasdílet až 20 fotografií.

Kdo vyhrává? První tři, kteří v daném měsíci získají nejvíce hlasů, dostávají jako malé ceny elektroniku (telefony, tablety) a postupují do velkého finále, kde vítěz získá poukaz na nábytek v hodnotě 100 tis. Kč.

Atraktivita této soutěže spočívá v principu hlasování. Každý den máte tři hlasy, takže pocitivým hlasováním jich sami za měsíc můžete nabrat docela dost. Jak jich dostat více?

Můžete adresu svého profilu sdílet na sociální sítě, e-mailem, do diskusních fór nebo třeba přes Skype kamarádům, aby vás podpořili. Úspěšné profily z minulých kol nasbíraly tisíce hlasů, takže doporučuji oslovit opravudu hodně kamarádů:)

A pokud nechcete soutěž, můžete se přijít třeba jen inspirovat pro pozdější nákup třeba sedací soupravy, nebo naopak pobavit různou úrovní bytů a domů a rovněž kvalitou fotografií:)


Mohlo by vás zajímat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Na pražském trhu s novými byty zaznamenaly developerské společnosti v posledním loňském čtvrtletí doslova explozi poptávky. Celkem se jim podařilo prodat na 2050 jednotek, což je nejvíc za posledních deset let. Díky tomu dohnaly ztráty v prodejích z druhého kvartálu a celkově rok zakončily na počtu 5800 prodaných nových bytů.