Proslavte svůj hotel v soutěži Czech Hotel Awards

Jste hrdým majitelem hotelu, který si získává na základě výborných služeb stále větší oblibu?

Proslavte svůj hotel v soutěži Czech Hotel Awards

Nabízíte něco specifického, co jiné hotely nemají? Je váš hotel osobitý a výjimečný? Pak by vám neměla ujít jedinečná příležitost, jak jej představit ještě většímu množství návštěvníků. Přihlaste svůj hotel do soutěže o titul Hotelu roku 2012!

Tato soutěž probíhající v rámci prestižních Czech Hotel Awards pořádaných společností Conventia s.r.o. nemá v Česku obdoby a v posledních letech ji lze označit za největší konanou akci v rámci hotelnictví u nás. Pokud jste dosud váhali s účastí svého hotelu, věřte, že je nejvyšší čas. Nominací do soutěže totiž získáte nejen prestiž, ale dostanete také neopakovatelnou šanci odlišit se od své konkurence a předvést své nejsilnější stránky. Silná mediální podpora a vyhlášení výsledků ještě před turistickou sezónou rovněž poskytují velký prostor, jak vejít do povědomí potenciálních klientů a návštěvníků a zajistit si tak znatelný příliv hostů.

Ocenění Hotel roku 2012 je udělováno ve čtrnácti zastoupených krajích hned v několika kategoriích a hotely tak mohou získat ocenění za nejlepší tříhvězdičkový, čtyřhvězdičkový či pětihvězdičkový hotel, za nejlepší wellness&spa hotel a nejlepší kongresový hotel. Na základě hlasování odborné poroty a veřejnosti pak bude vybrán absolutní vítěz v každé kategorii. Hlasování bude probíhat na www.hotel.cz a www.hotelawards.cz.

Cílem soutěže je zmapování a zviditelnění těch nejlepších a nejkvalitnějších hotelů v celé České republice. V tuto chvíli se neustále další hotely registrují a věříme, že zájem o účast v této věhlasné soutěži ještě poroste a předvede to nejlepší, co u nás můžeme oblasti hotelnictví najít.

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků pak proběhne 14. června 2012 v Průmyslovém paláci na Výstavišti. Velkolepá show nabídne prostor pro nejrůznější prezentace a ochutnávky a společně s bohatým programem se postará o nezapomenutelný večer.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.