SVĚT JAKO NA DLANI A SOUTĚŽ O ZÁJEZDY ZA 1 MILION KORUN! - HOLIDAY WORLD - 22. středoevropský veletrh cestovního ruchu

Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD je nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy a jeho organizátorem je Incheba Praha. V roce 2013 se koná 22. ročník, který proběhne ve dnech 7. - 10. února 2013 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně se 7. ročníkem gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL a 18. ročníkem veletrhu GOLF SHOW.

SVĚT JAKO NA DLANI A SOUTĚŽ O ZÁJEZDY ZA 1 MILION KORUN! - HOLIDAY WORLD - 22. středoevropský veletrh cestovního ruchu

Nenechte si ujít veletrh HOLIDAY WORLD 2013, který každému z Vás nabídne dovolenou přímo na míru. Pouze na této mezinárodní akci můžete také vyhrát dovolenou snů. Každý den losujeme před zraky návštěvníků slevové kupony v celkové hodnotě 1 milion korun!

Na jednom jediném místě můžete procestovat téměř celý svět. Představí se více než 870 vystavovatelů z 50 zemí. Ani letos nebude chybět oblíbený filmový festival WORLDFILM. Navíc 1 vstupenka platí hned na tři veletrhy. Současně totiž probíhá i jediný veletrh golfu v ČR a to GOLF SHOW. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla a pití. Nejen pro gurmány organizátoři přichystali veletrh TOP GASTRO & HOTEL. Témata veletrhů, tedy cestování, gastronomie a golf, se velmi dobře doplňují a tak si návštěvníci mohou na jednom místě vychutnat spojení plné dálav, chutí, vůní, sportovního vyžití gentlemanů a všeho, co připomíná atmosféru báječně stráveného volného času.

Zapište si proto do kalendáře termín 7. – 10. února 2013. Pro laickou veřejnost jsou brány Výstaviště v pražských Holešovicích otevřeny o víkendu, pro odborníky ve čtvrtek a pátek. Více informací najdete na www.holidayworld.cz. Kompletní program filmového festivalu o cestování najdete na www.worldfilm.cz.


Mohlo by vás zajímat