Změna času, na kterou se budete těšit

Každý rok posouváme ručičky na hodinách, abychom se přizpůsobili novému času. Napadlo vás někdy, že si čas můžete přizpůsobit? Vyberte si ty správné hodiny pro vás, ať se na čas díváte vždy s radostí.

Změna času, na kterou se budete těšit

Objednat, nalepit, kochat se

Nevíte kolik je hodin? Hledáte po kapsách mobil, abyste zkontrolovali, kolik ještě máte času? Pořiďte si nástěnné hodiny a udělejte z nich dominantu místnosti. Nalepovací hodiny se vyrábí ve spoustě designů. Jste fotbalovým nadšencem? Nebo milujete kočky? Nosíte rádi kecky? Vyberte si design, který vám nejvíce sedne a získáte nejen nástěnné hodiny, ale i designový prvek do místnosti. Hodiny obsahují klasický ciferník a tikají skoro neslyšně.

Čas v kuchyni

Jak dlouho už je to kuře v troubě? Že jste se zapomněli podívat na hodiny, když jste ho tam dávali? Pořiďte si minutku a hoďte čas za hlavu. Zazvoní, až bude jídlo hotové. Fantazii se v dnešní době meze nekladou. A tak vás o hotovém jídle může upozorňovat kočka, kohout, vajíčko, zmrzlina nebo třeba konvička. Je jen na vás, čemu dáte přednost. Věřte nám, že jakmile minutku domů pořídíte, nedáte na ni dopustit.

Hodiny do dětského království

Ubíhající čas je nejlépe vidět na dětech. Rostou jako z vody. A čas nejde zastavit. Zamysleli jste se někdy nad tím, jaký typ hodin by se nejvíce líbil vašim dětem? Přizvěte je k výběru dětských hodin do pokojíčku, ať mají radost, že se podílejí na výběru. Vy tak navíc nešlápnete vedle, kdyby se jim váš výběr hodin nelíbil.

Některé dětské hodiny slouží navíc i jako budík nebo noční světlo. Možností je nepřeberné množství. Třeba vás překvapí, co si nakonec vaše děti zvolí, a příště je necháte, aby vám poradili i s výběrem dalších prvků do domácnosti.

Ať už sháníte cokoliv, vyzkoušejte nabytek.sousede.cz. Jistě si vyberete.

Zdroj foto: Jumpstory.com


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.